Mourinho: Szükségünk van egy új középpályásra

A portugál menedzser szerint a Manchester Unitednek a nyár folyamán egy új középpályást kell igazolnia a visszavonuló Michael Carrick pótlására.


A 36 éves középpályás 12 év után sem hagyja el a Vörös Ördögöket, ugyanis a szezon végén csatlakozik Mourinho edzői stábjához.

 

Amikor a lehetséges érkezőről kérdezték a portugál trénert, akkor a következőket mondta: "Egy új középpályást kell igazolnunk, ugyanis elveszítjük Michael Carricket."

 

 

"Természetesen meg kell találnunk az egyensúlyt a csapatban, és ezt mondtam már hónapokkal ezelőtt is. Sok dologgal megvádolhatnak engem, azonban azt nem mondhatják, hogy hazudok."

 

"Amikor nem szeretnék bizonyos dolgokat mondani, azt nem is mondom, viszont nem vezetek el senkit a másik irányba. Tehát már említettem, hogy nem fogunk se csatárt se szélsőt igazolni, azonban középpályást igen."

 

A jelenlegi keretből egy fiatal játékos is Carrick nyomdokaiba léphet, aki nem más, mint McTominay. A 21 éves játékos az idei szezonban 12 alkalommal kapott szerepet, és remek teljesítményt nyújtott. 

 

Amikor arról kérdezték Mourinhót, hogy támogatja-e a fiatal játékost, hogy Carrick utódja legyen, akkor a következőket nyilatkozta: "Ez attól függ, hogy mit értünk támogatás alatt."

 

 

"Ha maguknak a támogatás az, hogy állandóan velünk edz, akkor már régóta támogatva van."

 

"Scott McTominay nem a Holdról érkezett - mielőtt az első csapattal edzett volna. A múlt szezonban is velünk edzett és a felkészülési túrán is részt vett."

 

"Ha ezt értjük támogatás alatt, akkor ez a kölyök mindig támogatva van."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!