Pogba megbetegedett

Paul Pogba betegség miatt kihagyni kényszerül a mai, Huddersfield Town elleni FA-kupa összecsapást, helyette az akadémia nagy ígérete, Ethan Hamilton került a keretbe.


A fiatal és szorgalmas skót középpályás lenyűgözően szerepelt az UEFA Ifjúsági Ligában ebben a szezonban, hét meccse volt a sorozatban és egy gólt szerzett Nicky Butt csapatának. A 19 éves játékos rendszeres tagja a Vörös Ördögök U23-as gárdájának, melyben pénteken pályára is lépett a Chelsea ellen.

 

Hamilton most léphet pályára először a felnőtt csapatban és már biztos, hogy a 48-as mezszámot kapta meg a mai mérkőzésre, melyet 18:30-kor játszanak a John Smith's Stadiumban.

 

Ethan azután igazolt a Unitedhez, hogy betöltötte 16. életévét. A középpályás előtte a Hutchison Vale gárdáját erősítette, azt, melyben Darren Fletcher is nevelkedett.

 

 

A manchesteriek U18-as edzője, Kieran McKenna Hamilton munkamorálját dicsérte, valamint elmondta, nagy vágya, hogy fejlődjön játékosként: "Ő egy fantasztikus személyiség, akinek minden nap nagyszerű mentalitása van az edzésekhez. Kemény munkás, aki fejlődni akar, jobbá szeretne válni."

 

"Ő egy nagyon szilárd játékosa csapatunknak, és remek tehetség. Hozzáállásával biztosan messzire jut pályafutása."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!