Mourinho reakciója a Huddersfield legyőzésére

José Mourinho számos témát érintett azt követően, hogy csapata továbbjutott az FA-kupa következő körébe a Huddersfield Town idegenbeli legyőzésével.


Egy nehéz összecsapás

"Tudtuk előre, hogy nehéz lesz. Kemény volt, de nagyon jól kezdtünk. A második félidőben megszerzett második gólunkkal szerintem eldöntöttük a találkozó kimenetelét és attól a pillanattól kezdve irányításunk alatt tartottuk az eseményeket. Jó kontráink voltak, és kétszer is nagyon jól támadtunk le, amelyek aztán gólt eredményeztek. Egy-az-egyben mehettünk a kapussal szemben, és mindkétszer jó döntés született, szép lövésekből nagyszerű gólokat szereztünk, amelyek ráadásul nagyon fontosak is voltak számunkra.

 

Elégedett a kupa továbbjutással

"Boldog vagyok, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben. Boldog vagyok, hogy megnyertük a mérkőzést, különösen egy vereséget követően. Ez egy olyan mérkőzés volt, ahol egy döntetlen se lett volna dráma. Nem okozott volna pánikhelyzetet számunkra, hogy az Old Traffordon meg kelljen ismételni ezt a mérkőzést."

 

 

Dicséret a Huddersfieldnek és a Vörös Ördögök védelmének

"Nehéz volt a mérkőzés - más hozzáállással léptek pályára, mint amivel a Premier League-ben szoktak. Menedzserük, David Wagner tudta, hogy nem az egy pontra kell hajtaniuk ahhoz, hogy biztosítsák bennmaradásukat a Premier League-ben. Tudta, hogy szabadon játszhatnak és így is tettek. Az első félidő nagy részében nagyon támadófelfogásban játszottak és emiatt veszélyesek is voltak. Arra kényszerítettek minket, hogy jó védőmunkával rukkoljunk elő - és szerintem [Victor] Lindelöf és [Chris] Smalling nagyon, de nagyon jók voltak egy igazán nehéz mérkőzésen. A második félidőben már irányítottunk. Gólt tudtunk szerezni akkor, amikor már amúgy is kezünkben volt a találkozó sorsa, így még inkább a saját szánk íze szerint alakult a mérkőzés, ami nagyon jó volt."

 

Pogba a pályán lehet a Sevilla ellen?

"Nem tudok Paulról. A mérkőzés előtt elmondtam, hogy ma reggel közölte velem a csapatorvosunk, hogy nem fog velünk tartani. Tegnap egy nagyon jó taktikai értekezletet tartottunk, majd másnap egy teljesen új csapatot kellett felkészíteni. Csak érdekességként, Michael Carrick volt az, aki helyettesítette Pault. Paul játszott volna a 4-3-3-as felállás középpályájának baloldalán, Matic 6-osként, McTominay pedig a jobbon. Úgyhogy Matic a változtatás miatt átkerült balra, és Michael lett a hatos pozícióban. Maticnak nem ez a legjobb posztja. Most majd lesz idő átgondolni Paul helyzetét, hogy mi történt és hogy miért nem érezte magát elég jól ahhoz, hogy pályára léphessen, illetve hogy számíthatunk-e rá szerdán. Most itt az idő arra, hogy információkat kapjunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!