Elutazott a United Sevillaba

José Mourinho és a Manchester United általa kiválasztott utazó kerete elrepült Spanyolországba a Ramón Sánchez Pizjuán Stadiumban rendezendő Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögök, akiknek még friss lehet az élmény a hétvégi, Huddersfield Town ellen 2-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzés után, eltökéltek, hogy pozitív eredménnyel térhessenek majd haza szerda estét követően Andalúziából, azt megelőzően, hogy a La Ligaban szereplő csapat az Old Traffordra látogatna március 13-án.

 

Minden sorozatot figyelembe véve a Sevilla csak egyetlen egyszer szenvedett hazai pályán vereséget 2017 novembere óta, a városi rivális Real Betis ellen még januárban, amely az újdonsült edzőjük, Vincenzo Montella első mérkőzése volt a kispadon.

 

A United magabiztosan várhatja az összecsapást, miután a megszerezhető 18 pontból 15 egységgel nyerték meg az A-csoportot, míg csak három gólt kapva a csoportkör második legjobb védelmével rendelkeznek.

 

Mourinho legénysége az utolsó simításokat kedden délben, az Aon Training Complexben végezte el a felkészülésben, majd délután repülőre szálltak Sevilla irányába. A Huddersfield elleni győzelmet követően a menedzser három játékos sérülésből való visszatérését vetítette előre a fontos európai kupamérkőzésre.

 

"De Geán kívül senki mást nem pihentettem" - hangsúlyozta. "Szerdára valaki visszatérhet közülük? Rashford, Herrera és Valencia esélyes rá. Paul Pogba? Nem tudom. Rojónak, Jones-nak, Fellaininek, Ibrahimovic-nak nem hiszem, hogy esélye van."

 

 

A Ramón Sanchéz Pizjuán Stadiumban gyakran biztosított a szenvedélyes és a színes, karneváli hangulat, amelyre a United játékosainak mentálisan is fel kellett készülniük a hét folyamán. Az Atletico Madrid egykori kapusaként David de Gea is azon jelenlegi United játékosok közé tartozik, akiknek már van helyszíni tapasztalata és már nagyon várja az újabb ütközetet Andalúziában.

 

"A Sevilla egy nagyszerű csapat, fantasztikus szurkolókkal, akik nagyon szenvedélyesek a klubjukkal kapcsolatban" - mondta a Manutd.com-nak a felszállásukat megelőzően.

 

"A szurkolók hihetetlen vibráló atmoszférát képesek teremteni, és igazi támogatást adnak a csapatuknak. Ők egy nagy klub, gazdag történelemmel, és nagyon meg fogják nehezíteni a dolgunkat."

 

"Játszottam már korábban a Ramón Sánchez Pizjuánban, és akkor is hihetetlen hangulat uralkodott, a szurkolóik pedig nagyon nyomták előre a csapatukat. Ez egy olyan stadion, ahol nagyszerű, de egyben nagyon nehéz is játszani."

 

Nemanja Matic szintén izgatott volt annak kapcsán, hogy saját pályáján mérkőzhetnek meg majd a Sevillával.

 

"Ők egy nagyon jó csapat, különösen otthon, ahol a remek szurkolóik 90 percig űzik-hajtják őket. Arra számítunk, hogy már a legelejétől agresszívek lesznek. Viszont mi is tudjuk, hogy mi a feladatunk és hogy mire vagyunk képesek, készen fogunk állni a megmérettetésre." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!