Elindult a megújult ManUtdFanatics.hu

Köszöntünk megújult honlapunkon minden Manchester United szurkolót és régi hûséges látogatót egyaránt.


Tisztelt Manchester United szurkolók, kedves olvasóink!

 

Augusztus 24-én eljött tehát a nap, amikor sok hányadtatás és huza-vona utána végre elindul a megújult ManUtdFanatics.hu, amely kiemelendõ, hogy a TI, azaz az olvasók hathatós közremûködésével jöhetett létre.

 

A fórumalapon mûködõ ideiglenes oldalunkon sem hagytatok cserben minket (és egyben mi se titeket) és ismét megmutattátok, hogy a világ egyik legjobb klubjának milyen összetartó közössége van, akik ha kell, akkor megmozdulnak egy közös ügy érdekében.

 

A kiírt dátumig (amely néhány elõre nem látható probléma miatt módosult 8 napot) szinte majdnem teljes egészében sikerült összegyûjtenünk az oldal kifizetéséhez szükséges összeget, ezt pedig mérhetetlenül köszönjük azoknak, akik bármilyen összeggel is hozzájárultak a célunk eléréséhez.

 

Mielõtt még elkezdõdnek az új oldal böngészése, "átvétele" szeretnénk leszögezni, hogy az oldal még közel sincs száz százalékos állapotban, a legfontosabb funckió (hírszolgáltatás) mûködik az oldalon, a menüpontok, illetve a különbözõ egyéb szolgáltatások a következõ napokban folyamatosan válnak elérhetõvé, amelyrõl majd természetesen tájékoztatunk benneteket.

 

Mégegyszer szeretnénk megköszönni a segítségeteket és a fórum erre a célra létrehozott várja észrevételeteket a honlap készítõje.

 

Üdv.

ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!