Young és Blind szerződése is meghosszabbításra került

A Manchester United egy évvel, 2019-ig meghosszabbította Daley Blind és Ashley Young szerződését, mivel élt a játékosok esetében opcionális jogával.


A jelenleg az Aston Villánál kölcsönben védő kapus, Sam Johnstone esetében ugyanez történt, így ő is 12 hónappal tovább tartozik jelen állás szerint hivatalosan a Vörös Ördögök kötelékébe.

 

Mindhárom játékos szerződése a szezon végén járt volna le, így azonban már 2019 nyaráig rendelkeznek élő szerződéssel az Old Traffordon.

 

Blind, Young és Johnstone ezzel csatlakozott azon játékosok közé, akikkel az utóbbi időben hosszabbította meg együttműködését a Manchester United.

 

 

Ander Herrera, Juan Mata és Luke Shaw is szabadon igazolható lett volna a most futó idény végén, ám már őket is 2019-ig köti szerződésük Manchesterbe.

 

Így már csak Marouane Fellaini, Zlatan Ibrahimovic és Michael Carrick azok José Mourinho jelenlegi játékoskeretében, akiknek 2018 nyarán szabadon klubot válthatnak.

 

Carrick minden bizonnyal visszavonul, és a klub edzői stábjában kap majd szerepet, míg Fellaini és Ibrahimovic jelenleg is szabadon tárgyalhat külföldi klubokkal az esetleges velük való folytatásról.

 

Blind egyébiránt 15 alkalommal szerepelt ebben a szezonban a Unitedben, míg Ashley Young 26-szor lépett pályára a Premier League tabellájának jelenlegi második helyezettjénél.

 

Johnstone állandó játéklehetőséget kap a Villa Parkban, a korábbi United legenda, Steve Bruce irányítása alatt pedig csak 32 gólt kapott 34 mérkőzésen, és eséllyel pályáznak a Premier League-be való visszajutásra.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!