Szeretné az edzõi stáb ha Smalling hallatná a hangját

A Manchester United edzõi stábja közölte a csapat feltörekvõ reménységével, Chris Smallinggal, hogy meg kell találnia hangját a futballpályán is.


Az egykori maidstonei védõnek egyértelmûen sikerült feledtetni a Manchester United hátsó alakzatából sérülés miatt hosszú idõre kidõlt Rio Ferdinand hiányát, úgy, hogy mindössze júliusban tette csak át székhelyét az Old Traffordra.

 

Ennek ellenére Smallingnak még rengeteg tanulnivalója van a futball legmagasabb szintein, hiszen többek között a kommunikáció hiányában hoztak össze egy gólt Wes Brownnal a Liverpool ellen 3-1-es vereség alkalmával, és a Marseille elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóján is helyenként idegesnek tûnt.

 

A 21 éves hórihorgas bekk eddig túlszárnyalt minden korábbi várakozást, ennek ellenére Sir Alex Ferguson és edzõi stábja részérõl azt a tanácsot kapta, hogy legyen még dominánsabb és folytassa nagymértékû fejlõdését a Vörös Ördögök színeiben.

 

 

"Az edzõi stáb azt várja tõlem, hogy jobban fejezzem ki magam, mint eddig" - kezdte Smalling.

 

"Úgy gondolják, túl halk vagyok a pályán, nem hallatom eléggé a hangomat. De ez még csak a kezdet volt tõlem. Biztos vagyok benne, hogy minél több mérkõzést játszok, annál magabiztosabb leszek."

 

"Középsõ védõként különösen a rögzített szituációkban kell a helyzet magaslatán lenned, amely csak kommunikációval sikerülhet."

 

"Neked kell leosztani a szerepeket, és megbizonyosodni arról, hogy mindenki a megfelelõ embert fogja. Ebbe kell beletanulnom nekem is."

 

Sérülése, és eltiltása miatt Nemanja Vidic hiányában Wes Brownnal alkotta Chris Smalling a csapat belsõ védõkettõsét, amellyel kapcsolatban az angol bekk elmondta, hogy szeret tapasztalt védõtárssal játszani.

 

"Nagyon fontos, hogy legyen melletted egy tapasztalt játékos" - tette hozzá.

 

"Korábban nem kerültem szembe olyan csatárokkal, mint mostanság, úgyhogy ha van mellettem valaki, aki tud segíteni, az sokkal könnyebbé teszi a dolgomat. Ez önbizalmat kölcsönöz nekem." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!