Phelan menedzseri pozícióra vágyik

Mike Phelan, a Manchester United másodedzõje szeretne elõrelépni karrierében, ezért elvállalná egy csapat menedzseri posztját, ám még nem tervezi, hogy elhagyja a Vörös Ördögöket.


Sir Alex Ferguson jobbkezével kapcsolatban hasonló hírek már napvilágot láttak az elõzõ szezonban is, amikor az akkor még a Premier Leagueben vitézkedõ Burnley kispadjára ültették volna le az újságírók Brian Laws távozását követõen.

 

Azonban Phelan utólag elárulta, õ hozzá el se jutott a Bordók megkeresése, ugyanis a kiscsapat ajánlatát a Manchester United vezetõsége azonnali hatállyal elutasította, így õt már meg se kérdezték véleményérõl.

 

Ennek ellenére el fog jönni az a nap - valószínûleg akkor, amikor Sir Alex is búcsút int edzõi karrierének - amikor a játékosokkal legközelebbi kapcsolatban lévõ Phelan is a maga útját kezdi el járni.

 

 

"Voltak kísérletezõ jellegû próbálkozások irányomba, de eddig semmi komoly" - kezdte Phelan a Lancashire Telegraphnak.

 

"Még egy ajánlat se ért el hozzám. A klubot már több alkalommal megkeresték, de a részükrõl azonnal visszautasításra kerültek, kivétel nélkül."

 

"Mindennek a megfelelõ csatornán keresztül kell folynia, és ha ez megtörténik, akkor kezdhetsz el csak gondolkodni azon, hogy elfogadod le a kínálkozó lehetõséget. Néha elõfordul, hogy el se jutnak hozzád ezek a megkeresések, néha meg te magad nem vállalod a kínálkozó feladatot."

 

"Vannak menedzseri ambícióim. De még nem fejeztem be a feladatomat itt, a Manchester Unitednél. 48 éves vagyok, és még mindig fiatalnak tartom magam." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!