Hivatalos: Rojo hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Marcos Rojo új szerződést írt alá a klubbal, amely értelmében 2021 júniusáig az Old Traffordon marad, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.


A 27 éves Rojo 2014 augusztásban igazolt a Unitedhez. A Vörös Ördögöknél töltött ideje alatt elhódította az FA-kupa, a Ligakupa, az Európa-liga és a Community Shield trófeáit is.

 

"Mióta a Manchester United csapatához csatlakoztam, minden vagy még annál is több is megvalósult, mint amire előzetesen gondoltam. Hihetetlen boldogsággal tölt el, hogy meghosszabbíthattam tartózkodásomat ennél a nagyszerű klubnál. Amikor ide kerültem, az volt a célom, hogy minél több trófeához segítsem a csapatot, az elmúlt szezonok során erre pedig számtalanszor lehetőségem volt. Keményen dolgozom azért, hogy újra a pályán lehessek. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a támogatásukért és a menedzsernek a belém vetett bizalmáért és segítségéért, amit a pályán és azon kívül is nyújt számomra" - mondta Rojo.

 

 

"Marcos lépésről-lépésre haladt az elmúlt szezonok során és mindig nagy professzionalizmusról tett tanúbizonyságot. Bár az elmúlt hetek során sérülése miatt nem állhatott a rendelkezésünkre, Marcos nagyon keményen dolgozik azon, hogy maximális erőnléti állapotban térhessen vissza közénk. Ő mindig készen áll, akár a testi épsége feláldozása árán is, hogy a csapatért tegyen, és örömömre szolgál, hogy aláírt a klubbal" - fejezte be José Mourinho.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!