Herrera egészséges és harcra kész

Ander Herrera újra maximális erőnléti állapotnak örvend és eltökélt, hogy hozzásegítse a Manchester Unitedet egy olyan jó szezonzáráshoz, amilyen csak lehetséges, miután a Vörös Ördögök továbbra is harcban állnak a bajnokság legjobb négy helyéért vívott versenyfutásban és az FA-kupában.


A középpályás február 21. óta nem állhatott csapata rendelkezésére, miután a Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő idegenbeli odavágóján egy szerencsétlen mozdulat következtében idő előtt el kellett hagynia a pályát, most azonban pozitív hírekkel szolgált bevethetőségével kapcsolatban.

 

Herrera keményen dolgozott azért, hogy újra pályán lehessen, és a United Review-nak adott interjújában elárulta, az elmúlt napokban már együtt is edzhetett a csapattal.

 

José Mourinho legénysége kulcsfontosságú bajnoki mérkőzések elébe néz márciusban és áprilisban a Swansea City, a West Bromwich Albion és az Arsenal ellen, de jelenésük lesz egy manchesteri derbin és a Wembley-ben is, ahol a Tottenham Hotspurrel csapnak majd össze az FA-kupa elődöntőjében. Ander pedig már alig várja az előttük álló kihívásokat.

 

 

"Nagyon jól érzem magamat. Most már öt napja együtt edzek a csapattal és minden rendben van. Jó edzettségi állapotnak örvendek és készen állok, hogy a csapat segítségére legyek a válogatott szünetet követően" - kezdte a United Review legújabb, Swansea elleni mérkőzésre készült kiadásában.

 

"Hihetetlenül sajnálatos, hogy a Sevilla elleni idegenbeli mérkőzés után nem tudtam a csapatot segíteni, mert jól éreztem magamat előtte, de a futballban néha vannak ilyen stop táblák. Szerencsére karrierem során ezekből nem volt nagyon sok."

 

"Most itt az idő, hogy olyan jól fejezzük be a szezont, ahogy csak tudjuk, és segíteni akarom a csapatot abban, hogy megnyerjük az FA-kupát és bebiztosítsuk a bajnoki második helyünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!