Ibrahimovic távozása a küszöbön áll

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic közel áll ahhoz, hogy távozzon a Manchester Unitedtől.


A hírek szerint Ibrahimovic következő állomása az LA Galaxy lesz, akik közel állnak ahhoz, hogy elhozzák a világsztárt az Old Traffordról.

 

Mourinho a hónap elején már megerősítette, hogy a szezon végén távozhat a csatár, de úgy tűnik, hogy az üzlet nagyon korán meg fog születni.

 

Az MLS szezon már elkezdődött, viszont az átigazolási időszak május elsejéig tart.

 

 

A 36 éves játékos korábban egy évet hosszabbított a Vörös Ördögökkel, és novemberben már vissza is tért, azonban újabb sérülés nehezítette a karrierjét Angliában. Csupán hét alkalommal lépett pályára ebben az időszakban és utoljára a Burnley ellen, a Boxing Day-en lépett pályára.

 

Mourinhót korábban Zlatanról kérdezték, és a következőket mondta: "Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez az utolsó szezonja a Manchester Unitednél, és ez nagyon személyes döntés, hogy tovább folytatja-e vagy befejezi."

 

"Egy rossz pillanatban szerzett szörnyű sérülés azonban kettétört egy olyan remek időszakot, amelyet velünk kellett volna, hogy töltsön."

 

 

"Jelenleg nem sérült. Jelenleg boldog-e, és úgy érzi, hogy olyan erőnlétben van, hogy segíthesse jelenleg a csapatot? Nem."

 

"Viszont ő egy roppant őszinte srác és egy igazi bajnok, aki olyan érzéssel szeretne visszatérni, hogy teljesen készen áll."

 

Ibrahimovic már korábban visszavonult a válogatottból, azonban a hírek szerint mégis visszatérhet az idei világbajnokságra.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!