Fosu-Mensah élvezi kölcsönjátékát

Timothy Fosu-Mensah élvezi életét a Crystal Palace-nál, a Sasoknál a vállára nehezedő, kiesés miatti harccal együtt járó nyomás ellenére is.


A legutóbbi, Huddersfield Town elleni lenyűgöző győzelemmel enyhült a félelem a londoniak háza táján a kiesés kapcsán, a védő pedig elképesztően elégedett azzal a játékidővel, amelyet a Premier League-ben kap ideiglenes együttesénél.

 

A 20 éves holland játékos folyamatos fejlődési ívet fut be és része volt a holland válogatott keretének is, amely pénteken este Angliával csapott össze barátságos mérkőzésen.

 

Amikor a MUTV-től arról kérdezték, mennyire elégedett a Selhurst Parkban töltött eddigi időszakával, így felelt:

"Nagyon. Szerintem megkapom a megfelelő mennyiségű lehetőséget a Palace-ban arra, hogy játszhassak, de igaz ez José Mourinhora is, aki pedig engedélyezte számomra, hogy fejlődhessek és megmutathassam magamat a Crystal Palace-nál. Igen, minden jól alakult számomra, de folytatnom kell ezt az utat."

 

"Minden héten teljesíteni kell. Ez egy csata, nagy harc, mi pedig megpróbálunk pozitívak maradni. Jó számomra, hogy ilyen helyzetben gyűjthetek tapasztalatot. Rengeteget tanultam a Premier League-beli mérkőzésekből, és abból, hogy többségük mennyire kemény. Nagyon jól érzem magamat itt."

 

 

Természetesen a korábbi Ajax nevelés kölcsönszerződése értelmében kihagyta ideiglenes kenyéradója legutóbbi Vörös Ördögök elleni mérkőzését, amely 3-2-es manchesteri győzelemmel végződött Nemanja Matic hosszabbításban lőtt távoli bombájának köszönhetően.

 

"Az ember tudni szeretné, milyen érzés a United ellen játszani, és azok ellen a játékosok ellen bizonyítani a Premier League-ben, akikkel alapvetően egy csapatot alkotok" - tette hozzá.

 

"De a szabály az szabály. Ettől függetlenül jó volt újra látni a játékostársaimat."

 

"Mint ahogy mondtam, még rengeteg tanulnivalóm akad. Fel kell építenem magamat, ehhez pedig továbbra is fejlődnöm kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!