Lukaku trófeákat nyerne

A Manchester United csatára, Romelu Lukaku trófeákat szeretne gyűjteni lenyűgöző gólrekordja mellé, melyet a Swansea City ellen állított be.


A belga 100. Premier League gólját szerezte szombaton az Old Traffordon aratott 2-0-s győzelem során, azonban kijelentette, a csapat céljai fontosabbak számára, mint saját rekordjai.

 

"Nem rossz" - mondta Lukaku az MUTV-nek. "Viszont trófeákat szeretnék gyűjteni az egyéni rekordok mellé. Még nagyon sok kemény munka vár ránk, és én élvezem a kihívást."

 

"Nem szeretnék egyéni dolgokról beszélni. Csapatjátékos vagyok, így a csapatot magam elé helyezem. Ugyanakkor csatár vagyok, és tudom, hogy képes vagyok még több gólt szerezni, és remélhetőleg egy trófeát is hozzácsaphatok a gólokhoz."

 

A 24 éves támadó elégedett volt a csapat Swansea elleni teljesítményével, kiváltképp az első félidőben nyújtott energikus játékukkal.

 

"Igazán jól kezdtük a mérkőzést, ma igazán dominánsak voltunk már a legelejétől fogva, és pontosan így kell játszanunk minden egyes találkozón, rengeteg gyors tempójú passzal és nagy nyomással" - tette hozzá. "Ma megmutattuk, hogy képesek vagyunk egy másik játékstílusban is játszani, és ez az, amit minden egyes meccs során meg kell tennünk."

 

Lukaku a United támadó játékosai által nyújtott támogatással is elégedett volt, különösen Alexis Sanchezzel, aki második gólját szerezte a Unitedben.

 

"Ezen dolgoztunk az elmúlt három napban, így amikor a pályára léptünk, mindenki pontosan tisztában volt vele, hogy mit kell tennie" - magyarázta Lukaku. "Nagyon boldog vagyok Alexis miatt. A kemény munka kifizetődik, amíg folyamatosan keményen dolgozol, ez egy nap gyümölcsözni fog. Most már rajta múlik, hogy a ma megkezdett úton haladjon tovább."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!