Carrick az edzői stábban

Michael Carrick hivatalosan is megkezdte új életét edzőként, miután a Swansea City ellen az edzői stábban foglalt helyet.


A klub csapatkapitánya készen áll rá, hogy a 2018/19-es szezontól kezdve José Mourinho háttércsapatában dolgozzon azt követően, hogy korábban megerősítette ez az utolsó szezonja játékosként.

 

José Mourinho felfedte, milyen elgondolásból került Carrick az edzői stábba. Az angol középpályás ezáltal kis ízelítőt kaphatott abból, milyen is lesz egy más pozícióban szerepet vállalni.

 

 

"Csak a következő szezontól kezd el dolgozni velünk, de már ebben a szezonban is egy kis ízelítőt kapott a munkánkból" - mondta José. "Kinyitottuk számára az ajtót, hogy a következő szezonban ne legyen neki nehéz az átmenet. Ebben a szezonban már tenni fog kisebb dolgokat."

 

"Most tanul, természetesen nem a futballt, viszont ennek az életnek a másik oldalát, és úgy vélem ez egy jó tapasztalat lesz neki a szezon végéig. Talán három vagy négy ilyen mérkőzés lesz. Az, hogy egy másik perspektívából nézhette a dolgokat a kispadon, egy új tapasztalat számára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!