Neuer nem jön a Unitedhez

A német kapus nem kívánja elhagyni szülõhazáját.


Manuel Neuer, a Schalke hálóõre kijelentette, nem kíván külföldre költözni. Ezzel úgy tûnik, a Manchester United semmiképp nem fogja leigazolni a fiatal kapust.

A Vörös Ördögök állítólag már megfigyelték a német válogatott portását, mivel továbbra is keresik a nyáron visszavonuló Edwin Van der Sar lehetséges utódát.

"Karrierem során meg szeretném nyerni a Bundesligát" - mondta Neuer, akit a Bayern szurkolói a szezon korábbi szakaszában már figyelmeztettek, nem szívesen látnák õt az Allianz Arenaban.

"Kétszer is mehetek külföldre egy évben, egyszer nyáron, egyszer télen üdülni, de játszani nem szeretnék. Néhány játékos ezt akarja, de én másképp látom a dolgokat."

 


A Schalke új menedzsere, Ralf Rangnick - aki a kirúgott Felix Magathot váltotta - kijelentette, Manuel Neuer fontos tagja a jövõbeli terveinek.

"A klub egyik fõ feladata az lesz, hogy megtartsa Neuert azután is, hogy a jelenlegi szerzõdése 2012-ben lejár" - mondta Rangnick a Reviersportnak.

"Manuel Neuer szerzõdésének meghosszabbítása rendkívül fontos feladatunk." Ezt már a csapat igazgatója, Horst Heldt nyilatkozta.

"Nagyon fontos, hogy megismerjük, a játékos hogyan is látja jövõjét. Nem szabad megfeledkeznünk errõl."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!