Valencia még több trófeát nyerne

A Manchester Unitedben 325. mérkőzésére készülő Antonio Valencia vágya, hogy sikerekhez juttassa a klubot erősebb, mint valaha, és kijelentette, csúcsformában érzi magát.


Az ecuadori válogatott játékos, aki az elmúlt szezonokban sűrűn viselhette a csapatkapitányi karszalagot, a Vörös Ördögök egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő játékosa az idényben, mint ahogyan az eddig jellemző volt rá az Old Traffordon eltöltött kilenc éve alatt.

 

Valencia számára ez lesz a huszadik városi rangadó, melyen szerepelni fog a hétvégén, és a 32 éves játékos ragaszkodik ahhoz, hogy még sokat tud segíteni klubja számára és ezzel egyidejűleg sikereket is elérni.

 

"Nagyon büszkévé tesz, hogy viselhetem a United mezét és képviselhetem ezt a nagyszerű klubot" - mondta az MUTV-nek. "A koromat tekintve remekül érzem magam és előre tekintek. Minden mérkőzésen szerepelni akarok, még többet szeretnék nyerni, harcolni akarok ezért a klubért. Jól érzem magam, remek fizikai állapotnak örvendek, szóval miért ne érhetnénk el együtt még többet?"

 

"Nagy megtiszteltetés és nagy büszkeség forrása az számomra, hogy egy olyan együttes csapatkapitányi karszalagját viselhetem, mint a Manchester United. Nagyon büszke vagyok rá, és remélem, hogy jó munkát végzek."

 

"Önbizalommal telve vágunk neki" - tette hozzá a szombati, városi rangadót illetően. "Játszottunk pár jó mérkőzést, és jó eredményeink születtek az utolsó négy [bajnoki] mérkőzésen."

 

"Istennek hála volt lehetőségem számos derbin részt venni, és szerintem a legfontosabb az, hogy nyugodt lelkiállapotban lépj pályára a sok előkészületet követően. Remélhetőleg győztesen jövünk majd ki a meccsből és a szurkolók is elégedettek lesznek a teljesítményünkkel."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!