Valencia: A pozitívumok fognak hajtani minket

Antonio Valencia elmondása szerint a múlt heti városi derbin aratott győzelem következtében "jó rezgések" veszik körül manapság a Manchester United öltözőjét, a jobboldali védő szerint pedig ez egy újabb pozitívum, amelyre építhetnek a következő szezonra való felkészüléskor.


A listavezető City elleni múlt szombati fordítást követően a Vörös Ördögök a sereghajtó West Bromwich Albiont fogadják vasárnap az Old Traffordon, nem kevesebb céllal, minthogy a lehető legerősebben zárják az idei szezont. 

 

Valencia a United Review-nak adott interjújában visszatekintett a Kékek elleni városi derbi megnyerésére és kitért arra is, milyen önbizalmat kölcsönzött ez, illetve a Liverpool és a Chelsea elleni siker is a keretnek.

 

"A szombati mérkőzés után természetesen mindenki fantasztikusan érezte magát és két nappal később újra edzésbe állva még mindig tartott a pozitív hangulat, ezek a jó rezgések pedig az emberben maradnak még sokáig" - kezdte.

 

"Ezt magával viszi az ember a következő edzésekre is, és az én esetemben is pontosan így történt."

 

"Azt gondolom, hogy a kulcsmérkőzéseken nagyon jól teljesítettünk. Ezek a jó teljesítmények, illetve az azokból fakadó jó eredmények csak még nagyobb motivációt jelentenek számunkra a szezon hátralévő részére, de különösen az új idényre való felkészülésben lehet nagy szerepük."

 

"Ez olyan, mint egy magunknak küldött üzenet, amelynek extra motiváló hatása van. Ez megerősíti bennünk azt a tényt a következő szezon előtt, hogy jó keretünk, csapatunk és erős öltözőnk van, amely remélhetőleg nagyszerűen fog alakulni számunkra."

 

 

José Mourinho nemrég rámutatott, csapata nagyon pozitív lépéseket tett előre az összegyűjtött pontok mennyiségét, illetve a sokkal több lőtt, és a kevesebb kapott gól tekintetében egyaránt. Valencia pedig úgy érzi, a csapat nagyon fontos fejlődési fázison esett át, amelyre a 2018/19-es szezonban joggal bizakodva építkezhetnek majd.

 

"Szerintem ha visszatekintünk az elmúlt időszak eseményeire és dolgaira, akkor azokból a pozitív gondolkodás árad" - jelentette ki.

 

"Több gólt szereztünk, több pontot gyűjtöttünk, kevesebb gólt kaptunk és azt gondolom, hogy jobban is játszottunk. Szeretnénk ezt az irányt tartani a következő szezonban is és azokat a dolgokat a helyükre rakni, amik talán még nem voltak egészen rendben idén és ezzel együtt javítani a mérkőzéseken elért eredményeinken is."

 

"Még ennél is több mérkőzést akarunk megnyerni és nem akarunk olyan mérkőzéseken botlani, amelyeken az idei szezonban megtörtént. Mindent figyelembe véve, jól állnak a dolgaink a következő idény tekintetében és reménykedünk abban, hogy minden lehetséges trófea megszerzéséért harcban lehetünk majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - West Bromwich Albion

Premier League 34. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!