A Fulham pályáján készül a United a Wembley-re

José Mourinho elárulta, miként készül a Manchester United a szombati, Tottenham Hotspur elleni FA-kupa elődöntőre.


A Vörös Ördögök magyar idő szerint holnap este negyed 7-től csapnak össze Premier League-beli riválisukkal a világ legrégebbi kupasorozatának legjobb négy csapata között azzal a céllal, hogy biztosítsák helyüket a május 19-i, szintén a Wembley-ben rendezendő fináléban.

 

A Unitednek eggyel kevesebb nap állt rendelkezésre, hogy felkészüljenek az észak-londoniak elleni összecsapásra, miután ők már kedden este lejátszották előrehozott bajnokijukat a Brighton & Hove Albion ellen, amely 1-1-re végződött.

 

Ehhez képest a manchesteri alakulatnak hosszú utat kellett megtennie Bournemouth-ba, ahol szerdán este 2-0-s győzelmet arattak a Cseresznyések ellen. Azonban ahelyett, hogy ezt követően visszatértek volna Manchesterbe, a játékoskeret minden tagja a fővárosnak vette az irányt és a Championshipben szereplő Fulham edzőpályáját használta felkészülésre London nyugati részén.

 

Pénteken a MUTV-nek nyilatkozva José Mourinho háláját fejezte ki a Falusiak menedzsere, Slavisa Jokanovic számára, hogy engedélyezte saját létesítményeik használatát, annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb módon felkészülhessenek arra a mérkőzésre, amely a United szezonja szempontjából jelen pillanatban a legfontosabbnak ígérkezik.

 

 

"Először is szeretném megköszönni nekik [Fulham], hogy biztosították számunkra a legjobb létesítmények használatát" - kezdte Mourinho.

 

"Tegnap [csütörtök] engedélyezték a stadionjuk, a Craven Cottage használatát, ma [péntek] pedig az egyik pályájuk használatát kérvényeztük az edzőközpontjukban [Motspur Park] és a menedzserük, Jokanovic a lehető legjobb pályájukat biztosította számunkra, úgyhogy nagyon köszönjük a Fulhamnek és Jokanak ezt."

 

"Szerintem ez sokkal jobb volt számunkra a Bournemouth meccs után, mint hogy vissza kellett volna utazni Manchesterbe, repülőre szállni, onnan haza, majd másnap vissza és felülni a Londonba tartó vonatra. Úgyhogy így meg csak ideutaztunk [Londonba], együtt edzünk, csendben végezzük az edzésmunkánkat és a lehető legjobb módon próbálunk felkészülni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

FA-kupa elődöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!