A menedzsernél McTominay nyert

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere elárulta, nála ki az év játékosa.


Lehet, hogy a menedzser nem nagyon szereti az egyéni elismeréseket, de boldogan tisztelgett Scott McTominay előtt, bár Nemanja Matic neve is megfordult a fejében.

 

"Fontos a szándék" - mondta Jose. "Azt hiszem, minden srácnak, aki megérkezik a klubhoz, az az álma, hogy egyszer az első csapatban szerepljen. Amikor az álom valóra válik, a következő álom az, hogy nagy meccseken is szerepet kapjon, játszhasson a Bajnokok Ligájában és a válogatottban."

 

"Ez a játékos az elmúlt 5-6 hónapban mindent beleadott, szóval nálam az év játékosa Scott McTominay."

 

 

Később az MUTV-nek adott interjúban Jose elárulta: "Hogy őszinte legyen, Matic és közte hezitáltam."

 

"Matic azt mondta nekem tavaly, hogy szeretne nálam játszani, szeretne a Manchester Unitedben játszani és ezt meg is fogja tenni. Megtörtént és nagyon kiegyensúlyozott volt ebben a szezonban. Talán minden meccsen játszott is."

 

"Neki akartam adni, de miután a két utánpótlás díj közül egyet sem nyert Scott, megváltoztattam a döntésemet, mert úgy gondoltam, ez nem elfogadható. Ő az, aki mindent megtett. Az akadémiai csapatban kezdte a szezont, amit aztán úgy zárt, hogy nagy meccseken játszott, bajnoki rangadókon, a Bajnokok Ligájában szerepelt és fontos szerepet játszik a csapatban."

 

"Szóval azt gondoltam, ez a srác nem térhet haza díj nélkül, ezért kapta meg ő."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!