José másodedzője az Arsenalnál?

José Mourinho szerint a Manchester United másodedzője, Rui Faria jó választás lenne az Arsenal megüresedő kispadjára, akinek felajánlotta, hogy barátilag segít is összepakolni és "átköltözni".


Pletykaáradat lepte el az angol és nemzetközi sportsajtót azt követően, hogy Arsene Wenger 22 év után bejelentette szezon végi távozását, a fogadóirodák szerint utódjaként pedig meglepetésre a Liverpool másodedzője, Zeljko Buvac a legesélyesebb pályázó.

 

Buvac azonban nem az egyetlen másodedző a Premier League-ből akit szóba hoztak az Ágyúsok átvételére, ugyanis felmerült a klub egykori csapatkapitánya, a Manchester City edzője, Mikel Arteta neve, illetve José Mourinho jobbkeze is a pozíció kapcsán.

 

Amikor arról kérdezték, asszisztense esélyesként pályázik-e az Emirates kispadjának elfoglalására, a United menedzsere így nyilatkozott:

"Szerintem igen. Nem tudom, hogy szeretne-e menedzser lenni. Ha azt kérdezik tőlem, hogy erre megfelelne-e, akkor a válaszom 'igen' lenne."

 

 

"És mindezt azért mondanám, mert ő több mint egy asszisztens, ő a barátom. Ha a barátomnak egy napon lehetősége nyílik egy nagy állás betöltésére, akkor segítenék neki összepakolni, átköltözni, majd sok szerencsét kívánnék neki."

 

"Szóval, ha egy napon ez megtörténik, valószínűleg az első ember lennék, aki ennek nagyon örülne, mert még gyerekként, egyetemista korában találkoztam vele először és már 18 éve együtt dolgozunk, úgyhogy ő nagyon közeli barátom, több mint másodedző."

 

"Úgyhogy ha egy napon eljön ez a pillanat, akkor nagyon boldog leszek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!