Faria a szezon végén távozik

José Mourinho másodedzője, Rui Faria a szezon végén távozik a Manchester Unitedtől.


Rui az elmúlt két évben dolgozott a klubnál José Mourinho jobbkezeként, de kettejük közös pályafutása egészen 17 évre nyúlik vissza.

 

"Rengeteg átgondolást követően, nehéz szívvel, de úgy döntöttem, hogy eljött az idő a továbblépésre" - kezdte Rui Faria.

 

"17 évnyi hihetetlen és felejthetetlen élményt gyűjtöttem. Mindazonáltal néha úgy éreztem, szeretnék több és minőségibb időt a családommal tölteni, mielőtt a hivatásos életemben új kihívások után néznék."

 

"Őszinte köszönetem a menedzsernek, José Mourinhonak a hosszú évekkel ezelőtti belém vetett bizalmáért, amikor még az egész csak egy diák álma volt. Szeretném megköszönni neki a lehetőséget, a tudást és a tapasztalatot, de leginkább a barátságot."

 

"Emellett megszeretném köszönni a Manchester Unitednek és minden olyan klubnak, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy dolgozhattam az elmúlt évek során. Nagy köszönet az összes stábtagnak és játékosnak, akik különböző módon, de nagyon fontos szempontokból járultak hozzá ahhoz, hogy a munkámban és magánszemélyként is fejlődhessek."

 

"Minden jót kívánok a jövőre nektek abban a tudatban, hogy mindig közeli barátok maradunk."

 

 

José Mourinho

 

"17 év.... Leiria, Porto, London, Milánó, Madrid, újra London és Manchester. Edzés, játék, utazás, tanulás, nevetés és néhány örömkönny."

 

"17 év és a kölyökből férfi lett. Az intelligens diák mára futball szakértő, aki készen áll arra, hogy menedzserként is sikeres karriert fusson be."

 

"Hiányozni fog a barátom és ez a legnehezebb dolog számomra, de a boldogság sokkal fontosabb és természetesen tiszteletben tartom a döntését, különösen azért, mert tudom, hogy ha fizikailag már nem is, lélekben mindig együtt leszünk barátként. Légy boldog testvérem!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!