Csapathírek a kupadöntő előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho megerősítette, Anthony Martial bevethető lesz a szombati FA-kupa döntőben, Romelu Lukaku kapcsán azonban az "utolsó pillanatig" ki kell várniuk Wembley-beli szereplését illetően.


Lukaku, aki a Vörös Ördögök házi gólkirálya 27 találattal, kihagyni kényszerült a legutóbbi három mérkőzést, miután az Arsenal elleni győzelem során összeszedett bokasérülését Belgiumba utazott kezeltetni. 

 

Martial a múlt heti, Watford elleni szezonzáró előtti egyik edzésen sérült meg, így szereplése erősen kétséges volt a szombati összecsapáson.

 

 

Amikor újságírók pénteki mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a támadó duó állapotáról kérdezték, Mourinho így válaszolt:

"Martial egészséges, Lukakuval azonban az utolsó pillanatig ki kell várnunk. Nem akarok hazudni maguknak és azt mondani, hogy nem fog játszani, vagy azt mondani, hogy játszani fog közben pedig mégsem, úgyhogy Lukaku kapcsán egyelőre várunk."

 

Marouane Fellaini a Manchester United legutóbbi két tétmérkőzését kihagyni kényszerült azt követően, hogy a Brighton & Hove Albion ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésen pályára lépett, ám most elutazott csapatával a fővárosba.

Ne maradj le te se a szombati FA-kupa döntőről és nézd közösen a Fanatikusokkal a budapesti Dürer Kertben! Csatlakozz Facebook-eseményünkhöz! 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

FA-kupa döntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!