Fosu-Mensah megküzdene helyéért

A Crystal Palace-nál töltött sikeres kölcsönidőszaka után Timothy Fosu-Mensah rendszeres lehetőségért harcolna a Manchester Unitednél.


A 20 éves védő a teljes szezont a Selhurst Parkban töltötte, ahol 24 találkozón szerepelt, többek között 21 PL-meccsen lépett pályára. Formája révén a holland nemzeti csapatba is meghívót kapott, ahol már háromszor szerepelhetett.

 

Júliusban Tim visszatér az Old Traffordra és egyes források szerint a Vörös Ördögök nyári túrájának része lesz, és csak azt követően dönt jövőjéről.

 

"Nem tudom, mit hoz a következő szezon, de versenyezni akarok egy helyért a Manchester Unitednél és megpróbálni játszani" - mondta Fosu-Mensah. "Csak önmagamra kell koncentrálnom, meg kell próbálnom jobb játékossá válni és meccseken játszani."

 

A holland játékost - aki 21 alkalommal lépett pályára eddig a United első csapatában - tavaly nyáron Frank de Boer vitte a Palace-hoz, ám a Barcelona és a Rangers korábbi védőjét a szezon során Roy Hodgson váltotta a Sasok kispadján.

 

 

"Szerintem jó szezon volt, élveztem" - folytatta Tim. "Fiatal játékosként tanulnod kell és hibákat fogsz véteni, de a Palace adott egy lehetőséget. Nagyszerű volt egy ilyen csodás klubnál játszani - csodálatos volt."

 

"Mindig hálás leszek a lehetőségért, amit adtak nekem. Sok meccsen léptem pályára és azzal, hogy mérkőzéseken szerepelsz, érettebbé válsz. Határozottan segítség volt a taktika tanulásában."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!