A United megpróbálja megszerezni Bale-t

A Manchester United megpróbálná megszerezni Bale aláírását, sokak szerint ugyanis ez az egyetlen módja annak, hogy kiengeszteljék a csalódott szurkolókat egy kiábrándító szezon után.


Mint a szénanátha, a "Gareth Bale a Manchester Unitedbe fog igazolni" pletykák minden tavasszal, nyáron, újra felbukkannak, de ezúttal valami másról lehet szó.

 

A Marca szerda délutáni hírei szerint mindenképpen többről van szó, mint pletykáról. Úgy hiszik, hogy a Vörös Ördögök konkrét ajánlatot fognak tenni a játékosért a nyár folyamán, és jó esélyük van, hogy ezúttal magát a Real Madrid szélsőjét is sikerül majd meggyőzniük.

 

A walesi válogatott a Bajnokok Ligája döntője után őszintén beszélt arról, hogy rendszeres játéklehetőségre van szüksége, a United vezetősége pedig pont ezt szerette volna hallani. Ezután azzal a tervvel tudnák meggyőzni Bale-t, hogy ő lenne a csapat sztár játékosa.

 

A spanyol lap szerint ez egyben egy stratégiai húzás is lenne a Premier League részéről, ugyanis tisztában vannak azzal, hogy minél több sztár játszik az angol bajnokságban, annál többen nézik a Premier League-et, Bale Angliába költözése pedig óriási lökést adna ebből a szempontból.

 

 

A Marca szerint "a Manchester Unitednél ez nem vita tárgya", a szélső leigazolása az "egyetlen módja" annak, hogy reményt adjanak a szurkolóknak egy trófea nélküli szezon után, mindezt annak ellenére, hogy Mourinho elsősorban inkább a védelemre vagy a középpálya erősítésére költene pénzt.

 

A spanyolországi jelentések szerint az egykori Tottenham játékos helyzete jobban aggasztja Florentino Pérezt, mint Cristiano Ronaldoé, aki valószínűleg annak ellenére is hosszabbítani fog, hogy egyelőre a klub és az elnök hozzáállásával sem elégedett.

 

Mindezek ellenére a Real Madridnak esze ágában sincs eladni Bale-t, és abban bíznak, hogy a játékos nem fogja megpróbálni elhagyni a csapatot.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!