Lukaku hálás Carricknek

Romelu Lukaku személyes köszönő üzenetet küldött Michael Carricknek, miután sokat profitált a Manchester United korábbi csapatkapitányával való közös munkából.


Az első Old Traffordon töltött szezonjában a Vörös Ördögök házi gólkirályi címéig jutó támadó jelenleg a belga válogatottal készül a 2018-as nyári világbajnokságra, amely színeiben utolsó, Egyiptom elleni felkészülési mérkőzésén gólt is szerzett.

 

Lukaku elárulta, a következő szezontól José Mourinho edzői stábjához csatlakozó Michael Carrick az előző szezon második felében számtalanszor foglalkozott vele és együtt elemezték ki a játékáról készült videó felvételeket.

 

Carrick ugyanilyen módszerrel dolgozott együtt Paul Pogbával, illetve más játékosokkal is, annak érdekében, hogy meglátásait és tudását átadja játékostársai fejlődése érdekében.

 

 

"Michael - először is hatalmas köszönetet szeretnék neked mondani azért, amit tettél értem január óta" - kezdte a hórihorgas csatár.

 

"Szerintem nem sokan tudják, hogy minden egyes mérkőzést, amelyen pályára léptem, videón kielemeztünk együtt, így segítve a következőre való felkészülést. Tudom, hogy néha azt gondolhattad, ezek az alkalmak nem segítették az előmenetelemet. Pedig nagyon is, mert jobb játékossá váltam és sokkal jobb teljesítményt tudok magamból kihozni."

 

"Emellett azt gondolom, hogy minden az edzéseknél kezdődött, ahol extra gyakorlatokat végeztünk, és plusz időt szántunk arra, hogy jobb játékos legyek. A te részletekre figyelmes szemed rengeteget segített nekem. Számos mentorom volt a még nem annyira hosszú karrierem során, és te egyértelműen egy vagy közülük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!