Lukaku a tavalyi túráról

Romelu Lukaku úgy gondolja, hogy a tavaly nyári, Egyesült Államokban töltött manchesteri túrája nagy segítséget jelentett a beilleszkedésében.


A csatár egy emlékezetes szezont követően jelenleg világbajnoki kötelezettségeinek tesz eleget Belgium színeiben, ahol hétfőn két góllal vette ki részét hazája 3-0-s Panama elleni győzelmében.

 

Lukaku reméli, hogy sokáig jutnak az Oroszországban megrendezésre kerülő tornán, azonban ez azt is jelentené, hogy kihagyhatja a Vörös Ördögök következő hónapban esedékes amerikai túráját.

 

Azonban a ManUtd.com-nak egy interjúban felelevenítette a tavaly nyári túrát, mielőtt elutazott a válogatotthoz.

 

Amikor megkérdezték, hogy mi volt a legélvezetesebb a 2017-es utazás során, Lukaku azt felelte: "Ó ember, minden, főleg, mert ez volt az első. Minden nagyszerű volt. Ami nagyon meglepett, hogy mekkora a versenyszellem az edzéseken: mindenki nyerni akar és én is ilyen srác vagyok. Szóval nagyon hamar bele kellett rázódnom. Először nem tudtam, hogyha elveszítesz egy játékot edzésen, akkor a többiek egyből rád szállnak! [nevet]"

 

"A csapaton belüli ugratások a pályán kívül is nagyszerűek. Minden este együtt vacsoráztunk – nem csak a játékosok, a stáb is, mindenki. A csapat összetartása nagyon lenyűgözött."

 

 

Lukakunak volt pár tanácsa és bátorító szava a fiataloknak, akik első ízben tapasztalhatják meg a túrát júliusban.

 

"Azt mondanám, hogy élvezzék ki. Nagyon egyszerű a menedzserrel: ha edzésen jól teljesítesz, akkor megkapod a lehetőséget a bizonyításra." – mondta. "Úgy gondolom, hogy Scott [McTominay] és Marcus [Rashford] a legjobb példák erre: ha keményen dolgozol, megkapod a lehetőséget a mérkőzéseken."

 

"Szóval srácok, annyit szeretnék mondani, hogy keltsetek jó benyomást a menedzserben és dolgozzatok a csapatért, mert minden a csapatról szól."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!