A United ismét az Államokba tart

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a mai napon a klub megerõsíti, az Egyesült Államokba készül a nyár folyamán ismét. Ma a mérkõzések idõpontjait is közzétették.


A Manchester United a következõ szezon elõtt ismét visszatér az Egyesült Államokba egy túrára. A Vörös Ördögök öt mérkõzést játszanak a túra során, három MLS csapat ellen kezdenek, majd az MLS All-Stars elleni összecsapás következik, végül a spanyol óriás Barcelona ellen zárják a sorozatot Washington DC-ben.

Sir Alex Ferguson emberei július 13-án kezdik meg a túrát a New England Revolution ellen a bostoni Gillette Stadiumban. Egy héttel késõbb a Seattle Sounders lesz az ellenfél a Washington állambeli nagyváros Qwest Field nevû arénájában. Három napra rá a Chichago Fire ellenfele lesz a chicagoi Soldier Fieldben.

 


Következõ állomás New Jersey lesz, ahol az MLS All-Stars csapatával mérkõznek meg ismét, ahogy a tavalyi túra során is. Egy éve 5-2-re nyert a United, Sir Alex pedig reméli, hogy idén is hasonló eredmény születik majd, mikor kisétál július 27-én a Red Bull Arénába.

A túra zárása Washington DC-ben lesz, ahol a 91000 férõhelyes FedExField-ben csap össze a United a Barcelona csapatával.

A Revolution, a Fire és a Barcelona elleni összecsapások a World Football Challenge részét képezik majd.

Sir Alex örül, hogy visszatérhetnek az Egyesült Államokba: "A túrák fantasztikus lehetõségek a játékosoknak, valamint olyan szurkolókkal találkozhatunk szerte a világban, akiknek nincs lehetõségük arra, hogy hetente láthassák élõben a csapatot."

"Az Egyesült Államokba látogatni mindig élvezetes. Az edzési lehetõségek kiválóak és tavaly megállapítottuk, az MLS csapatok sokat fejlõdtek és versenyképesek, ami nagyon jót tesz nekünk, hogy megfelelõen felkészülhessünk a következõ szezonra. A Barcelona elleni záró találkozónk minden amerikai szurkolónknak nagyon különleges élmény lesz."

 

 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!