McTominay: Egy túra nagy lehetőség lehet

Amikor az előző nyáron Scott McTominay új arcként szerepelt a Manchester United nyári, felkészülési túráján, kevesen várták, hogy a fiatal ilyen komoly szerepet kap majd a felnőtt csapatban.


A 2017-es túra alatt játszott az Egyesült Államokban a Real Madrid ellen, gólt szerzett Norvégiában a Valerenga elleni, 3-0-s siker során. A túra adta élmény nagyszerű platformot jelentett McTominay-nek, aki 23 alkalommal lépett pályára a legutóbbi szezonban, melynek végén Jose Mourinho őt választotta a legjobbnak a csapat tagjai közül.

 

A skót játékos még áprilisban adott interjút a ManUtd.com-nak és elmondta, az idei felkészülési túra is komoly lehetőséget jelenthet a fiataloknak.

 

"Ebben az évben visszatérünk az Államokba, ez nagy lehetőség a többi fiatal számára, megmutathatják a menedzsernek, mire képesek" - nyilatkozta Scott.

 

"Hatalmas eredmény volt számomra, hogy meghívót kaptam a tavalyi túrára és hogy néhány nagy meccsen szerepet is kaptam. A Real Madrid ellen is beálltam - hihetetlen volt ellenük játszani."

 

 

"A Valerenga ellen megszereztem első találatomat is a felnőttek között, büszke pillanat volt nekem, amitől csak még többet akarsz szerezni."

 

McTominay kész tanácsokat adni a többi fiatalnak annak érdekében, hogy segítsen nekik abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a kapott lehetőségből.

 

"Az elmúlt év során próbáltam átadni néhány dolgot a fiataloknak abból, amit tanultam. Amikor olyan játékosok, mint Angel [Gomes] vagy mások felkerülnek az első csapathoz, segítened kell nekik, meg kell magyaráznod a dolgokat. Megpróbálod továbbadni a tudásod, mint ahogyan tették azt az idősebbek, mint például Michael Carrick velem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!