Blind visszatérhet Hollandiába

Daley Blind az idei nyáron végleg távozhat a csapatból.


A holland De Telegraaf értesülései szerint a sokoldalú játékos, Daley Blind az idei nyáron visszatérhet egykori csapatához, az Ajaxhoz.

 

Az Ajax csapata a nyár folyamán úgy tűnik, hogy komoly erősítéseket tervez a keretet illetően, ugyanis már sikerült megszerezniük a Southampton középpályását, Dusan Tadic-ot.

 

A holland klub szívesen visszaszerezné Blindet, azonban tartanak a játékos vételárától, akinek még egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, tehát nem valószínű, hogy hatalmas összeget kapnak érte a Vörös Ördögök.

 

 

A 28 éves játékos hasznos opciónak számított a Manchester Unitednél töltött ideje alatt, azonban megmagyarázhatatlan okok miatt sosem volt képes bebiztosítania magát a keretben.

 

Blind ráadásul nagyon kevés lehetőséget kapott Jose Mourinho irányítása alatt, a De Telegraaf értesülései szerint pedig nem is szerepel a portugál menedzser további terveiben.

 

Minden jel arra utal, hogy a nyár folyamán nagy valószínűséggel távozni fog a sokoldalú játékos, hiszen az Ajax komoly érdeklődést mutat Blind iránt, aki korábban elismerte, hogy szívesen visszatérne Amszterdamba.

 


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!