Ferguson nyáron vásárolni fog

Sir Alex Ferguson reméli, sikerül a nyáron két-három új igazolást megszereznie a nyáron.


Erre New Jerseyben mutatott rá a menedzser, ahol épp egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be csapata 2011-es amerikai túráját.

Mikor azt kérdezték tõle, a nyár folyamán készül-e változtatásokra, ezt válaszolta:

"Vannak kiszemeltjeink ebben a pillanatban is. Azt hiszem, két-három közülük teljesülni is fog, nem vitás."

"A Glazer család mindig támogatta törekvéseinket, hogy javítsuk a csapatot."

A menedzser ezután arról is beszélt, hogy mennyire jól megtalálják a fiatalokat és ezt kívánja folytatni a jövõben is az Old Traffordon.

 


  "Nagyon jól megtaláljuk a megfelelõ fiatalokat, akik a klubnak kellenek, mint például Chicharito. Ha megnézzük az elmúlt 6-8 évet, olyan fiatal játékosok jöttek a csapathoz, mint Ronaldo, Rooney - egyikük 17, másikuk 18 éves volt - tehát jók vagyunk ebben. Nem értem, ha valami jól mûködik, miért változtatnánk rajta.

 


"Kérdés nélkül folytatjuk ezt az utat (játékosok vásárlását) és amikor a csapat számára megfelelõ játékost találunk, mindig megkezdjük az utat a leigazolása felé."

Sir Alex céljait még nem tudhatjuk, vajon a csapat mely részét erõsítené, de a nyilatkozata azt sugallta, a támadók terén jól állunk.

"Jelenlegi helyzetben úgy gondolom, nekünk vannak a legjobb fiatal támadóink az országban, mint például Chicharito. Danny Welbeck - aki a Sunderlandnél szerepel kölcsönben - egy nagyon jó lehetõség számunkra, valamint ott van Mame Biram Diouf is, aki szintén remek lehetõség."

"Valami furcsa okból fiatal csatárokból kifejezetten erõsek vagyunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!