Sir Alex élvezi, hogy visszatérnek Amerikába

Ferguson szerint a United szezon elõtti USA túrája tökéletes felkészülést nyújt majd játékosainak a 2011/12-es szezonra.


A Vörös Ördögök három hetet töltenek majd az Egyesült államokban, ez idõ alatt öt mérkõzést játszanak Bostonban, Seattleben, Chichagoban, New Jerseyben és Washingtonban.

Miután tavaly nyáron egy rendkívül sikeres túrát tudhattak magukénak, Sir Alex Ferguson örül, hogy ismét visszatérhet júliusban Amerikába csapatával.

"Arra a megállapításra jutotunk, hogy egyre izgalmasabb visszatérni az Egyesült Államokba" - mondta a menedzser New Jerseyben, ahol a 2011-es túra sajtótájékoztatója zajlott. "A Major League Soccer nagyon versenyképes bajnoksággá fejlõdött és jó csapatok alkotják, akik ellen egyre nehezebb mérkõzések várnak ránk, ahogy azt megtapasztalhattuk tavaly is, mikor a Kansas City Wizards volt az ellenfelünk."

 


"Rendkívül jó látni ezt a javulást, ráadásul a nemzeti csapat is remekül szerepelt a tavalyi világbajnokságon. Határozott érzés, hogy Amerikában nagyon nagy jövõ elõtt áll a futball. Fantasztikus az ország, megéri idehozni a játékosokat - az edzési lehetõségek fantasztikusak, a hotelek jók, minden az rszágban kiváló ahhoz, hogy keményen felkészüljünk egy szezonra."

Sir Alex megerõsítette, teljes kerettel kíván részt venni a túrán, bár Antonio Valencia és Javier Hernandez válogatott kötelezettségek miatt minden bizonnyal csak késõbb csatlakozik a csapathoz.

"Az a célom, hogy mindenki itt legyen a túra elejétõl kezdte, kivétel Valencia és Chicharito, akik válogatott találkozók miatt nem állnak rendelkezésre majd. Remélhetõleg a túra egy részéhez csatlakozhatnak majd."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!