Felkészülési túra: Alexis nem utazott, Gomes és Chong ment

Alexis Sanchez nem volt azon játékosok között, akik elutaztak a Manchester United amerikai túrájára.


A jelentések szerint a chilei támadó azonban később csatlakozni fog a társaihoz, akik öt meccset játszanak majd az Egyesült Államokban, többek között a Liverpool, a Real Madrid és az AC Milan is az ellenfelek között lesz.

 

Jose Mourinho egyik legújabb igazolása, a 19 éves Diogo Dalot - aki 19 millió font ellenében érkezett a Portótól az Old Traffordra - is kint volt a manchesteri reptéren. Daley Blind nem utazott el a csapattal, minden bizonnyal azért, mert a klub elfogadta érte az Ajax 14,1 millió fontos ajánlatát.

 

Matteo Darmianról is olvasni olyan híreket, melyek távozásáról szólnak, azonban az olasz bekk elutazott Amerikába.

 

 

A világbajnokságon szereplő 12 manchesteri játékos, többek között a győztes Paul Pogba, valamint David De Gea, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Marcus Rashford és Jesse Lingard nem játszik egyik felkészülési meccsen sem, hiszen most töltik pihenőjüket.

 

Az akadémiáról Angel Gomes és Tahith Chong is elutazott a csapattal és remélhetőleg Mourinho lehetőséget is ad nekik. Akárcsak Andreas Pereirának, aki szintén a keret tagja. A középpályás tavaly a Valenciánál szerepelt kölcsönben.

 

20:22: A legfrissebb hírek szerint Sanchez azért nem tudott elutazni az Egyesült Államokba, mert nincs érvényes vízuma, miután Spanyolországban adócsalás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

 

A Vörös Ördögök remélik, hogy a támadó megkapja az engedélyt, hogy belépjen az USA-ba és ezzel csatlakozni tudjon társaihoz.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!