Shaw: Kihagyhatatlan akarok lenni

Luke Shaw eltökélt, hogy bizonyítson a Manchester United menedzserének, José Mourinhonak ebben a szezonban.


A 23 éves angol bekk csak 22 bajnokin léphetett pályára az elmúlt két szezon során, Mourinho ugyanis Ashley Youngra számított első számú balhátvédként.

 

Shaw, akinek még egy év van hátra jelenleg érvényes szerződéséből, számos alkalommal kellett, hogy elviselje José Mourinho nyilvános kritikáit, de továbbra is eltökélt, hogy bizonyítsa neki, van jövője a Unitednél.

 

"Minden játékosnak lehetősége van a bizonyításra, nem csak nekem. Én erre így tekintek. A következő öt mérkőzés az erőnléti állapotunk javításáról szól" - kezdte Shaw az Amerikai Egyesült Államokbeli túra első sajtótájékoztatóján.

 

"Bizonyítani akarom a menedzsernek, hogy helyem van a csapatában. Akkor is az első név akarok lenni a csapata összeállításakor, amikor már mindenki visszatért. Itt az idő, hogy megmutassam, a csapatban a helyem."

 

 

Shaw 2014-ben a világ legdrágább tinédzserkorú játékosa lett, amikor a United 30 millió fontot fizetett érte a Southamptonnak.

 

Azt követően, hogy első Old Traffordon töltött szezonjában 16 mérkőzés jutott neki a Premier Leagueben, fejlődési íve derékba tört 2015 szeptemberében, amikor egy PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen Hector Moreno becsúszása kettős lábtörést eredményezett nála.

 

Amikor a Unitednél eltöltött négy szezonjáról kérdezték, Shaw így felelt:

"Csalódást keltő volt. Amikor visszatekintek az elmúlt évekre, azt kell megállapítsam, hogy nem tudtam folyamatosan helyet szorítani magamnak a csapatban."

 

"Erősnek éreztem magamat abban az évben, amikor eltört a lábam - nagyon balszerencsés volt. Tudom mire vagyok képes, és éppen ezért vagyok még itt."

 

"Nem hiszem, hogy még mindig a csapatnál lennék, ha a menedzser nem hinne bennem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!