Danny vegyes érzelmei

A fiatal csatár válogatott debütálásáról mesélt.


Danny Welbeck úgy jellemezte bemutatkozását Anglia felnõtt válogatottjában, mint egy keresédes pillanat, miután pályára lépésekor a ghánai szurkolók nem tetszésüket nyilvánították ki.

A Longsight születésû Danny jogosult lett volna a világbajnoki negyeddöntõs afrikai csapatban is szerepelni, ám végül úgy döntött, szülõhazájának válogatottját választja.

Fabio Capello meghívója után a találkozó 81.percében váltotta az Aston Villa szélsõjét, Ashley Youngot, ami a 20 éves játékosnak mindenképp felejthetetlen estét jelent.

"Keserédes pillanat volt ez" - mondta Welbeck. "Szeretem mindkét országot, de nem tudok két helyen is játszani."

"Valahol megértem a fújolásukat, de mindenkit nem tehetek boldoggá."

 


"Minden válogatott szinten Anglia nemzeti együttesében játszottam, így a felnõtt válogatottat is elértem. Elégedett vagyok a fejlõdésemmel."

"Néhány barátságos találkozóval ezelõtt majdnem kaptam meghívót már, de szerencsétlenségemre megsérültem. Szóval csak várnom kellett és ismét egészségesnek lennem" - folytatta Danny az FATV-nek adott interjút.

"Mindenki nagyon jól viszonyult hozzám és boldog vagyok a debütálásom miatt. Bár a végén gólt kaptunk, ami nagyon jó befejezés volt Asától (Asamoah Gyan)."

"Úgy gondolom, jó mérkõzés volt, izgalmas minden szurkoló számára, így szerintem mindenki boldogan mehetett haza."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!