San Jose Earthquakes 0-0 Manchester United

Nagy melegben játszották a találkozót, ami meglátszott ezen a 90 percen. Alig forogtak veszélyben a kapuk.


Nagyon bekezdett a manchesteri alakulat, agresszíven letámadva, gyors labdaszerzésekkel és labdajáratással az ellenfél térfelén töltötte az idő javát a United.

 

A 4. percben Sanchez kapott szabadrúgást a bal szélen, erősen kapu elé lőtt, a hosszú kapufánál Bailly fejelt, de csak a lécet találta el. Talán meglepte őt, hogy a rövidnél a védő elvétette a játékszert és így elé került az.

 

Az első tíz perc után éledezni látszott a San Jose, sikerült javítaniuk a labdabirtokláson és néha eljutottak a Vörös Ördögök tizenhatosáig is. Oda, ahol Valencia hét perc után már nem tűnt fel, a csapatkapitány sérülés miatt elhagyta a pályát, Darmian folytatta helyette.

 

Jól állt a lábán az Earthquakes védelme, folyamatosan sikerült megállítani Martialékat, így komoly helyzet nem is alakult ki.

 

A 30. percben Sanchez szabadrúgása kerülte el a kaput, ami után ivószünetet rendelt el a játékvezető. A frissítő után a San Jose tűnt jobbnak, annak ellenére is, hogy a United sokkal többet birtokolta a labdát. Azonban egyik csapat sem talált gólt, így döntetlennel vonultak a csapatok a szünetre.

 

 

Fordulás után mindkét oldalon történtek cserék, mely révén úgy tűnt, a második játékrészben erősebb San Jose lesz fent a pályán. Ezt alátámasztotta az első tíz perc, mely alatt az amerikaiak akarata érvényesült. Előttük adódott óriási lehetőség is, ám Fosu-Mensah hatalmasat blokkolt. Pillanatokkal később pedig Grantnek kellett védenie egy fejest,

 

Nem mondhatni, hogy látványos játék folyt volna a pályán, sok hiba jellemezte a csapatokat. 

 

Már a 70. percben járt a mérkőzés, amikor Thompson szánta rá magát lövésre, 23 méterről tüzelt, de Grant nagyot védett és szögletre mentett.

 

Három perc múlva Mata végzett el szabadrúgást a tizenhatos sarkánál, beadását azonban kifejelték.

 

Wondolowski előtt adódott nagy lehetőség, de a veterán labdarúgó kapufát talált el, így maradt a gólnélküli döntetlen.

 

Az utolsó percekben is a San Jose előtt adódtak kisebb lehetőségek, ám ezek kimaradtak.

 

Összességében egy igen gyenge mérkőzést láthattunk, a Vörös Ördögök az első 10 percben agresszív játékot nyújtottak, ám utána fokozatosan esett vissza a teljesítmény egészen addig, hogy végül elmondható, a San Jose több lehetőséget dolgozott ki és a második játékrészben ellenfele fölé nőtt.

 

Kifejezetten jó volt látni a mai Andreas Pereirát, aki talán a csapat legjobbja volt. Pozitívum, hogy Martial továbbra is kapja a perceket - bár kapura alig veszélyes. Sanchez 65 percet játszott, ami szintén jó, akárcsak Chong és a többi fiatal játéklehetősége. Remélhetőleg a következő meccsen már gólokat is láthatunk.

 

 

San Jose Earthquakes 0-0 Manchester United
Levi's Stadium

 

United: J. Pereira(Grant 46.); Valencia(Darmian 7.), Bailly(Fosu-Mensah 46.), Smalling(Tuanzebe 46.), Shaw(Mitchell 75.); Herrera, Garner(McTominay 46.), A. Pereira(Gomes 83.); Chong(Mata 46.), Martial, Alexis(Greenwood 65.)
Cserék: Mitchell, Williams, Bohui, Hamilton

 

Gólszerző: -

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!