Mourinho reakciója a Milan legyőzésére

José Mourinho az MUTV-nek nyilatkozott a hihetetlen izgalmak között tizenegyesekkel 9-8-ra megnyert AC Milan elleni felkészülési mérkőzést követően.


Elégedettségre okot adó teljesítmény

"Igen, a büntetőpárbajok nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, különösen az amerikai szurkolók számára, akikről mindenki tudja, hogy imádják az ilyen helyzeteket. Számunkra a legfontosabb a mérkőzés, és annak intenzitása, nehézsége volt. A megszokotthoz képest más játékrendszerben léptünk pályára, amelyben nem könnyű játszani. Szerintem egyénileg jó teljesítményt nyújtottak a fiúk, de kollektíven még jobbat. Sajnos mivel az ember nem szeretne veszíteni és a lehető legjobb eredményt akarja elérni, ezért bizonyos játékosokat 90 percig a pályán kellett hagynom, ami a szezonnak ebben az időszakában nem a legjobb dolog."

 

Alexis hatalmas lelkesedése

"Kiéhezve, a futballra éhesen érkezett meg hozzánk. Az első naptól kezdve remek munkát végez. Az Aon Training Complexben tartott első edzésünktől kezdve kiemelkedik a lelkesedésével. Fizikálisan nagyon-nagyon keményen dolgozik, a mérkőzésen pedig jól teljesített. Természetesen a 60-65. perc után veszített az energiájából, de saját elmondása szerint szerette volna kipróbálni, hogy 90 percig a pályán marad, ezért így is történt."

 

 

Szórakoztató büntetőpárbaj

"Igen, jól éreztük magunkat. Gattuso szerint csak én és ő voltunk így ezzel. De tényleg jó volt a hangulat. Őszintén mondom, hogy jó pillanat volt, emellett pedig legalább olyan játékosnak is volt lehetősége ilyen élményben részt vennie, akinek korábban soha, még ha ez csak egy barátságos meccs is volt. Úgy odaállni a büntetőponthoz, hogy érzed a válladra nehezedő nyomást, még ha meg sem közelíti az éles szituációkban megszokott mértéket, nagyon jó tapasztalatot jelent. De számomra az a legfontosabb, hogy Valencia és ami még rosszabb, Matic (sérülés miatti) elvesztése után rendelkezésemre álló játékoskerettel sikerült jól játszanunk a Milan legerősebb összeállítása ellen, és olyan eredményt értünk el, amely akár jobb is lehetett volna a mi szempontunkból. Jó volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!