Shaw: Soha nem voltam formán kívül

A Manchester United védője, Luke Shaw visszavágott a fizikai állapotát kritizálóknak és elmondása szerint szeretne új szerződést kötni a klubbal.


A szélső védő 2014-es Manchesterbe igazolása óta nem tud gyökeret verni a Vörös Ördögök kezdőcsapatában, jelenleg érvényes szerződéséből pedig már csak egy év van hátra.

 

Mindazonáltal az szinte biztosra vehető, hogy a Premier League szezonjának kezdetén lehetőséget kap a bizonyításra, miután a csapat mindhárom eddigi felkészülési mérkőzésén ott volt a kezdőcsapatban.

 

Shaw fizikai és erőnléti állapotát gyakran megkérdőjelezték a Unitednél töltött ideje alatt, de szerinte a kritikák nem voltak helyénvalóak.

 

"Természetesen az embereknek jogukban áll kövérnek nevezni, de én ismerem a saját testemet" - kezdte Shaw.

 

"Mindig nagynak tűnök, mert erősebb csontozatú vagyok. Azt is mondhatnám, hogy egy Wayne Rooney-típusú testtel rendelkezem."

 

"Azt hiszem, hogy ezzel együtt kell élnem, mert mindig lesznek negatív kritikák, ahogyan pozitív szavakat is szoktam kapni. Mindkettő csak még erősebbé tesz."

 

"Az első szezonomban, amikor idekerültem, nem mértem fel, hogy mekkora lépés is ez számomra. Dolgoztam, de nem ismertem fel azt, hogy nagyobb erőfeszítésre van szükség tőlem."

 

"Szerintem balszerencsés voltam, mert különböző menedzserekkel voltak hullámhegyeim és völgyeim egyaránt, és néha az emberek nem gondolták, hogy olyan fitt lennék, mint amilyen valójában voltam."

 

"Azt kell hogy mondjam, hogy soha nem voltam formán kívül."

 

"Jól érzem magamat és tettre kész vagyok. A felkészülési szezonban a pályán töltött percek csak egyre jobban hozzásegítenek ahhoz, hogy jobb edzettségi állapotba kerüljek."

 

 

A múltban több alkalommal is kritikával illette José Mourinho a még mindig igencsak fiatal angol játékost, de mikor Dubaiban végzett kemény munkát az új szezonra való felkészülés jegyében, üzeneteket küldött Shawnak a portugál menedzser.

 

"Úgy éreztem az üzenete megkapásakor, mintha friss levegőt szívhattam volna" - tette hozzá.

 

"Egyáltalán nem számítottam rá."

 

"Beszéltem vele és nagyon pozitív volt. Magabiztossá tett az elkövetkezendő szezont illetően."

 

Shaw célja, most nem kevesebb, mint hogy új szerződést harcoljon ki magának a Unitednél.

 

"Senki nem szeretne ilyen (szerződés utolsó évében) helyzetben lenni, de tudom, hogy megvan ahhoz minden képességem, hogy állandó játéklehetőséget tudjak kivívni magamnak a Unitedben."

 

"Új szerződést szeretnék kapni. Nem azért akarom ezt, mert a következő évben ingyen igazolhatóvá válnék és így egy esetleges eladáskor még pénzt kaphatnának értem."

 

"Tudom, hogy a klubnál hisznek bennem. Ha valóban akarták volna, akkor már eladhattak volna korábban. Harcolni fogok ebben az évben és szeretnék folyamatosan ott lenni a kezdőcsapatban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!