Yerry Mina lehet a B-terv védő posztra

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United szeretné megszerezni a Barcelona mellőzött hátvédjét, amennyiben nem sikerül megszerezniük Harry Maguire-t a Leicester City csapatából.


A legutóbbi napokban arról szóltak a pletykák, hogy a vb-n remeklő Yerry Mina hamarosan az Everton csapatához igazolhat, azonban úgy tűnik, hogy egy kisebb csavar is lesz a dologban.

 

A katalán Sport nevű hírportál hétfőn arról számolt be, hogy a Manchester United vezetősége felkereste Minát, azzal a kéréssel, hogy néhány napot várjon még a döntéssel a jövőjével kapcsolatban, ugyanis a Maguire-üzlet nem fog beteljesülni a hírek szerint.

 

A kolumbiai védő nem tartozott Jose Mourinho elsődleges célpontjai közé, viszont remek alternatívája lehet Harry Maguire-nek és Toby Alderweireldnek, akiket az idei nyáron nem valószínű, hogy meg tud majd szerezni a portugál menedzser.

 

 

A 23 éves játékos jelenleg nyaralását tölti, azonban hamarosan aláírhat következő csapatához, ahol reményei szerint rendszeres játéklehetőséget kap.

 

A Vörös Ördögök állítólag 48 órán belül konkrét ajánlatot is készülnek tenni, amely körülbelül 40 millió euró körül mozog. A Sport értesülései arról is beszámolnak, hogy Mina szívesebben játszana az Old Traffordon, viszont az Evertonhoz való igazolást sem zárja ki.

 

A liverpooli kékek 30 millió eurót tettek le a Barcelona asztalára, amely 4 millió euróval növekedhet majd a különböző bónuszoknak köszönhetően.

 


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!