Kovacic a taktika miatt nem igazol a Unitedhez

A horvát játékos a nyár folyamán távozni szeretne a Real Madridtól, azonban az Old Trafford nem szerepel a kívánságlistáján.


A spanyol Marca legfrissebb információi szerint Mateo Kovacic távozni szeretne a Bernabeuból, hiszen több játéklehetőséget szeretne kapni. Mivel azonban nem sok lehetősége akadt a távozásra, inkább maradni fog még egy évet a királyi gárdánál, annak ellenére, hogy a Manchester United élénken érdeklődik iránta.

 

A Vörös Ördögök állítólag 60 millió eurót sem sajnálnának érte, viszont a középpályás nem szeretne Jose Mourinho irányítása alatt játszani.

 

 

A 24 éves játékosnak nincs személyes problémája a portugál trénerrel, viszont kétségei vannak azzal a pragmatikus rendszerrel kapcsolatban, amelyet a Unitednél követ az elmúlt két évben. Úgy érzi, hogy egy szabadabb stílusú csapathoz szeretne kerülni, mint például a Bayern München.

 

Ezen nyilatkozat további csapást jelenhet Mourinho filozófiájának, aki további két emberrel szeretné megerősíteni a keretet az átigazolási piac bezárta előtt.

 

Kovacic elutasítása azt is jelentheti, hogy a szurkolók egy része tovább fogja bírálni a portugál irányítási képességeit, akit két évvel ezelőtt kirúgtak a Chelsea-től. Jelenleg pedig érdekes párbajt folytat Anthony Martiallal, aki nem utazott vissza az Egyesült Államokba családi okok miatt, mégis erősen bírálta őt Mourinho.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!