Annyi nyári szponzor, amennyi igazolás

Több évre szóló, globális partneri megállapodást kötött egymással az eredeti, luxus minőségű skót whiskyket gyártó Chivas és a Manchester United.


Az együttműködés keretében a két világszerte ismert név egyesíti erejét, hogy megünnepeljék azt a közös hitüket, miszerint a kevert (blend) jobb - az életben, a futballban és a Scotchban is.

 

A partnerség értelmében meccsnapokon az Old Trafford VIP-részlegeiben is elérhetővé válnak a Chivas portfólió számos díjat besöpört tételei, illetve megjelenik majd a cég neve a pálya melletti reklámhordozókon és a stadion egyéb részeiben is.

 

 

"A Manchester United történelme a csapatmunkára épít, éppen ezért osztozunk a Chivas azon hitében, hogy "a kevert (blend) jobb". A pályán és azon kívül elért sikereink lehetőséget biztosítottak számunkra, hogy a legjobb elegyet képező emberekkel érjük el azt, hogy a klub neve mára világszerte ismert és az, ami. Minden egyénnek megvan ehhez a maga képessége, de az tesz minket egységessé, ahogyan egymással keveredve teszik ezt meg" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United csoport ügyvezető igazgatója.

 

"Örömünkre szolgál, hogy a Manchester United globális rövidital partnereként köszönthetjük a Chivast, és nagyon várjuk, hogy a közösen vallott értékeinket megoszthassuk a szurkolóinkkal is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!