Átigazolási piac - az utolsó óra

Újdonságnak hat, hogy a korábbiakhoz képest jóval hamarabb zárul Angliában a transzfer ablak, ezt idén vezették be annak érdekében, hogy szezonkezdetre minden klub leigazolja azokat, akiket akart.


19:03 - talán ezek az átigazolások maradtak még, melyeket este 8-ig véglegesíthetik a klubok:

Brighton – Montoya

Everton – Zouma, Gomes

Cardiff – Arter

Fulham – Anguissa, Fosu-Mensah, Vietto

Newcastle - Fernandez

Southampton - Ings

Watford - Quina

 

18:58 - Fosu-Mensah orvosin van a Fulhamnél!!! Teljes szezonra kölcsönbe kerülhet a védő.

 

18:35 - még 10 üzlet papírmunkája nincs befejezve, ezeket este 8-ig fejezhetik be a klubok. Ez nem azt jelenti, hogy 10 klub dolgozik még, minden bizonnyal kevesebb. De 10 átigazolás még lehetséges!!!

 

18:05 - az Everton Andre Gomes-t is megszerezte.

 

18:00 - VÉGE!!!! Még lehetnek bejelentések, de nagy összeget nem tennénk rá, hogy bárkit is leigazolt a United a mai napon.

 

17:55 - Mina már biztosan nem jön, leigazolta az Everton.

 

17:45 - már csak 15 perc. Közben az Everton leigazolta Bernardot. Komoly építkezés készülődik Liverpool kék felében. A United környékén nagy a csend, nagyon valószínű, hogy ez így is marad. Talán még 1-2 kölcsönadás lehet...

 

17:15 - a Sky információja szerint a Fulham közel áll ahhoz, hogy megszerezze Timothy Fosu-Mensah-t. Arról nem tudni egyelőre, hogy csak kölcsönvenné az újonc, vagy megvenné a védőt.

 

17:13 - a MEN munkatársa humoros kedvében volt és azt közölte, Harry Maguire az Old Traffordra tart ma este. Ami egyébként igaz is, hiszen a Leicester csapata ma utazik Manchesterbe, ahol holnap este bajnoki vár rá.

 

17:08 - Kurzawáért is bejelentkeztünk? Erről a Telegraph írt. Közben az Everton nem tett le arról, hogy leigazolja Marcos Rojót

 

17:00 - egy kis összefoglaló, mi is történt eddig ma és az utóbbi napokban. Paul Pogbát a Barcelona környékezte meg, ám a legújabb hírek szerint a francia játékos nem megy sehová, nem is akar menni. Mourinho védő után szalad, Alderweireld, Maguire, Mina neve hangzott el legtöbbször, de tegnap már olvasni lehetett Zoumáról is. Aztán ma pedig robbant a Godin-bomba. Egyelőre egyikükön sincs United mez, ráadásul Minát és Zoumát az Evertonhoz mondják nagyon.

 

A Vörös Ördögök ezen a nyáron egyelőre három igazolást tudhatnak magukénak. A Stoke City csapatától érkezett Lee Grant kapus, Portugáliából a védő Diogo Dalot, míg Ukrajnából a brazil Fred a középpálya erősítésére.

 

Mint mindig, most is rengeteg név felbukkant és mint mindig, a szurkolók többsége nem elégedett az érkezők mennyiségével...és talán minőségével sem.

 

Mivel alig több, mint egy óra van hátra a nyári átigazolási időszakból, nyomon követjük, történik-e valami még a United háza táján.

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!