Wilson Skóciában folytatja

James Wilson, a Manchester United csatára a teljes szezonra kölcsönbe került az Aberdeen együtteséhez.


Wilson - aki 2014-es felnőtt bemutatkozásán duplázni tudott a Hull ellen - több szinten is képviselte Angliát, többek között U21-ben is, most azonban a határ északi felére költözik, ott fogja megmutatni, mire képes.

 

Az Aberdeen eladta a Salford City-nek Adam Rooney-t, aki négy éven át a legeredményesebbnek bizonyult, így mindenképp középcsatár után kellett nézni. Ez a váltás Wilson pályafutásában már a negyedik kölcsönszerződéses időszak lesz azután, hogy megfordult a Brightonban, a Derby County-ban és a Sheffield Unitedben.

 

Amióta Ricky Sbragia átvette az U23-asok irányítását, a klub jó kapcsolatokat ápol skót csapatokkal, így kerülhetett például a St Mirrenhez Matty Willock.

 

Az Aberdeen menedzsere, Derek McInnes nagyon örült James megszerzésének, akit már korábban is figyelemmel kísért. "Nagyon örülök annak, hogy egy teljes szezonra sikerült leigazolnunk James-t, mivel ő egy olyan játékos, aki nagyon gyorsan a csapat fontos játékosává válik" - nyilatkozta a menedzser a klub hivatalos honlapjának.

 

 

"Nagyon jó kvalitásokkal bíró játékos, aki szerintem remekül beleillik abba, amit mi játszunk, és miután beszéltünk vele, úgy vélem, ez a lépés igazán nagy lehetőséget jelent számára. Más klubok is érdeklődtek iránta, de úgy érezte, ez a megfelelő hely számára ahhoz, hogy folytatni tudja fejlődését."

 

"Szeretnék köszönetet mondani a Manchester Unitednek is azért, amilyen szerepet vállaltak abban, hogy ez az üzlet megszülessen."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!