Hihetetlen Pogba

Luke Shaw szerint Paul Pogba a Premier League egyik legfontosabb játékosa.


A bekk elmondta, mekkora hatással van a francia labdarúgó az öltöző hangulatára és úgy véli, pozitív hozzáállása segíteni fogja a csapatot, hogy ebben a szezonban több jó dolog történjen.

 

"Paulnak nincs szüksége szünetre" - mondta Shaw az MUTV-nek. "Őszintén szólva, ő egy vadállat! Csak 3-4 nappal a mérkőzés előtt tért vissza és megmutatta, mennyire fontos a csapat számára."

 

"Ő volt a csapatkapitány, nagyon nagy vezér az öltözőben, ahogyan azt a világbajnokságon is látni lehetett a francia válogatott esetében."

 

Pogba - aki a Leicester elleni győzelem utáni interjúban Shaw-t is kiemelte - sokat segített az angol védőnek a pályán kívül is és tisztán látszik, hogy a két játékos nagyszerű kapcsolatot ápol egymással.

 

 

"Sokat segített nekem - beszéltünk egy kicsit" - folytatta Luke. "Ő egy csodálatos srác, a pályán pedig még jobb játékos. Őszintén szólva, nagyon fontos számunkra. Mint mondtam, csak 3-4 napja volt itt és amit a pályára letett pénteken, az hihetetlen volt."

 

"Szép dolog, hogy a csapat része és ott van mindenhol - mindenkit felvidít, jó hangulatot teremt. Számomra ő az egyik legfontosabb focista a Premier League-ben."

 

"Örülök, hogy vele játszhatok és remélem, hogy ebben a szezonban sikerül néhány szép emléket átélni együtt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!