Lindelöf a fellegekben, még tovább szárnyalna

Victor Lindelöf a 2018/19-es szezonban még több esélyt szeretne magának kicsikarni, hogy bizonyíthassa mire képes United mezben. Mindezt egy számára a pályán és azon kívül is felejthetetlen nyár után fogalmazta meg nemrég.


Lindelöf májusban, nem sokkal azután, hogy véget ért legelső szezonja a Unitednél, hazautazott Svédországba, hogy feleségül vegye menyasszonyát, Maját, majd kis idő elteltével csatlakozott honfitársaihoz, hogy felkészüljön a nyári világbajnokságra.

 

A 24 esztendős belső védő remek játékkal rukkolt elő Oroszországban, Janne Andersson csapata egészen a negyeddöntőig menetelt, ahol aztán Anglia válogatottja parancsolt megálljt a skandinávoknak.

 

Lindelöf pénteken már a United szerelését öltötte magára ismét, mind a 90 percet lejátszva a Leicester ellen Eric Bailly partnereként a Vörös Ördögök védelmének tengelyében - mint ismert, 2-1-es haza sikerrel zárult a bajnoki nyitány.

 

Lindelöf a vb-szereplés ellenére már az első meccsen 90 percet vállalt

 

"Nagyszerűen érzem magam" - mondta Victor a hivatalos honlapnak még a múlt héten. "Remek nyaram volt: először is megházasodtam és bámulatos időt töltöttem el a feleségemmel, majd játszottam a világbajnokságon, ami szintén egy óriási élmény volt. Ezután kipihentem magam és most újra itt vagyok, készen mindenre, ami előttünk áll. Mindig remek érzés a jó kezdés, hiszen még több önbizalmat nyersz belőle és sokkal higgadtabb vagy ilyenkor."

 

Lindelöf, aki az elmúlt szezonban 29 alkalommal lépett pályára, tisztában van vele, mennyire fontos, hogy továbbépítsünk a pénteki győzelemre, ezzel is egyértelműsítve a csapat szándékait.

 

"Ez egy nagyon kemény és kompetitív bajnokság rengeteg kiváló csapattal" - mondta. "Minden meccs számít és mindent meg fogunk tenni azért, hogy az összeset megnyerjük. Minden egyes meccsen, minden egyes szituációban szükségünk van a győztes mentalitásra - mindenben, amit csinálunk 100 százalékot kell nyújtanunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!