Anderson visszatér

A brazil középpályás visszatérhet a csapatba sérülését követõen, ám Sir Alex Fergusonnak nagyobb gondot jelent az, kit állítson jobb oldali védõnek.


Anderson hét mérkõzés óta nem lépett pályára térd problémája miatt, de végre felépült, Paul Scholes és Darren Fletcher hiányában pedig kicsit enyhíthet Fergie középpályás gondjain a brazil.

Ji-sung Park - aki már a Bolton ellen is a padon ült - szintén bevethetõ, ám Owen Hargreaves válla megsérült, ami miatt ismét hosszabb idõre kidõlt a sorból.

Annak ellenére, hogy Nemanja Vidic felépült, Sir Alex Ferguson legfõbb gondja a védõ négyes összeállításában lesz. Jonny Evans eltiltását tölti, míg három lehetséges jobb szélsõ védõ opció - Brown, Rafael, O'Shea - játéka kizárható. Jó hír azonban, hogy a jövõ szombati, Fulham elleni hazai bajnokira várhatóan mindhármuk felépül.

Így a védelem jobb oldalára minden bizonnyal Fabio kerülhet, míg Chris Smalling lehet Vidic társa középen. Rio Ferdinand állapota is sokat javult, szerdán már elkezdte az edzéseket, de a holnapi találkozón nem valószínû a pályára lépése, õt is a Fulham elleni mérkõzésre várhatjuk.

 


A Vörös Ördögök legutóbbi kelet-londoni látogatásuk alkalmával 4-0 arányú vereséget szenvedtek Ligakupa találkozón a Kalapácsosoktól, Sir Alex Ferguson ismét egy trükkös összecsapásra számít, de bízik abban, a játékosok képesek lesznek jó teljesítményre.

"A szezon ezen szakaszán bármerre is jársz távol otthontól, mindig kemény mérkõzésre kell számítanod" - mondta Ferguson a ma délelõtti sajtótájékoztatóján.

"Természetesen a West Ham számára is fontos összecsapás lesz ez, mert a kiesés elkerüléséért harcolnak. Mi a csúcson vagyunk, megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot. Így egy nagyon érdekes összecsapás lesz. Remélhetõleg azt az eredményt kapjuk, amit szeretnénk."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!