Dalot elkezdte az edzést

Jose Mourinho elárulta, a héten elkezdte az edzéseket Diogo Dalot, ami azt jelentheti, hogy a nyári igazolás egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bemutatkozzon az első csapatban.


A portugál bekk az FC Porto együttesétől érkezett júniusban, majd júliusban elutazott a nyári túrára, ám még nem játszott manchesteri mezben, hiszen műtéten esett át átigazolását megelőzően.

 

Azonban a mai sajtótájékoztatóján Mourinho tájékoztatást adott a 19 éves védő állapotáról, valamint a többi sérültről is informálta az újságírókat.

 

Nemanja Matic, Antonio Valencia és Alexis Sanchez is edzésbe állt; az első kettő még nem játszott ebben a szezonban, míg a chilei a Brighton elleni bajnokit volt kénytelen kihagyni sérülés miatt.

 

 

Mikor arról kérdezték, ezen játékosok közül valamelyikük vajon játszik majd hétfőn, a Tottenham ellen, a menedzser így felelt: "Nem tudom, mert még csak péntek van és lesz még edzésünk szombaton, vasárnap és hétfőn is."

 

"A döntést vasárnap hozzuk meg, de igen, a csapattal edzenek. Dalot első alkalommal edzett a csapattal, szóval az orvosi szoba szinte teljesen üres."

 

A portugál menedzser az MUTV-nek adott interjút, melyben arról is kérdezték őt, frusztráló-e, hogy hétfőig kell várni arra, hogy a legutóbbi vereségre reagálni tudjon a gárda.

 

"Két oldalról lehet nézni a dolgot. Az egyik oldalról nézve azt mondanám, hogy igen, míg a másik oldalról nézve azt, hogy idő kell a munkánkhoz, idő kell ahhoz, hogy megpróbáljunk visszakapni játékosokat, szóval ez nem rossz nekünk."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!