Shaw megérdemelte a válogatott behívót

José Mourinho szerint a Manchester United védője, Luke Shaw kiérdemelte, hogy meghívást kapjon az angol válogatott keretébe.


Shaw, aki kimaradt Anglia világbajnoki keretéből, behívót kapott a Spanyolország és Svájc ellen készülő keret összetartására a jövő héttől.

 

A 23 éves játékos meggyőző teljesítményt nyújtott eddig a szezonbeli három bajnokin a Manchester United védelmének baloldalán, ráadásul a Leicester City elleni szezonnyitón megszerezte pályafutása első gólját is felnőtt szinten, amely csapatának három pontot ért.

 

"Ez egy nagy hét számára, amely egy nagyon fontos Burnley elleni meccsel végződik majd. Most ez a legfontosabb" - kezdte Mourinho sajtótájékoztatóján Shaw-ról.

 

 

"Három nagyon jó mérkőzést játszott, ez pedig nem könnyű dolog, ha ebből kétszer a csapatod veszít."

 

"Megvolt benne az egyensúly és az egyenletesség, és ezt még akkor is tartani tudta, amikor a csapat nem nyert. Különösen igaz ez a Brighton elleni meccsre, amikor a csapat nem is játszott jól, de ő mégis hozni tudta a szintet. Ez nagyon fontos."

 

"Fizikálisan és mentálisan is erősebb. Taktikailag jobban érti a játékot és szerintem az, hogy három Premier League mérkőzés után bekerülhetett ismét az angol válogatott keretébe, leírhatatlan érzés számára."

 

Shaw éppen Unitedes csapattársát, Ashley Youngot váltja majd a Háromoroszlánosok keretében és a Tottenhames Danny Rose-zal kell majd megküzdenie a csapatba való bekerülésért.

 

Az angol válogatott szeptember 8-án, a Wembley-ben fogadja majd Spanyolországot a Nemzetek Ligája első összecsapásán, majd szeptember 11-én a leicesteri King Power Stadiumban csapnak össze Svájccal.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!