Fergie: Úgy játszottunk, mint a bajnokok

Sir Alex Ferguson szerint az Upton Parkban véghezvitt fordítás alatt a csapat játéka bajnokokra jellemzõ volt.


Mark Noble két elsõ félidei büntetõjére válaszul Wayne Rooney 15 perc alatt elért mesterhármasa, valamint Chicharito csattanója a mérkõzés végén meghozta a Vörös Ördögök számára menedzserük elismerését.

"Azt hiszem, úgy játszottunk ma, mint a bajnokok" - kezdte Ferguson a Sky Sportsnak adott interjúban. "Nem búslakodtunk, nem veszett el hitünk, ezpedig nagy lökést adott nekünk. Nehéz itt játszani, fõleg mert a kiesés ellen küzdenek, de uraltuk a második félidõt és igazi bajnoki teljesítményt nyújtottunk."

 


"Az Arsenalnak van egy mérkõzése még, gólkülönbség is fontos lehet, de nem gondolkozom ezeken. Nekünk nyernünk kell a meccseinket, ehhez pedig ez az eredmény nagy lökést adott. Négy hazai és három idegenbeli mérkõzésünk van még, a játékosoknak a legfontosabb, hogy játszhassanak."

"Valencia nagyon jól játszott. Rendkívül magabiztos a labdával, nem tudták elvenni tõle és ha a tizenhatos szélén járt, mindig helyzetünk volt. Az elsõ félidõben volt 2-3 nagyon jó labdája, de nem tudtuk kihasználni ezt. A második félidõre beállt Chicharito, aki nagyon gyors és végig fenyegetést jelentett, ami miatt visszább kellett húzódniuk védekezéskor, ezért több terület jutott nekünk."

"Azt kell mondanom, akét gólos vezetésük a félidõben elég vicces volt annak tekintetében, hogy több helyzetünk volt és a labda is nálunk volt többet. Talán két lövésük volt összesen, aki kaput talált. Kiharcoltuk magunknak az eredményt, amit megérdemeltünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!