Smalling: Bizonyítanunk kellett

Chris Smalling beszélt a Manchester United azon eltökéltségéről, hogy amikor vasárnap kiléptek a Burnley ellen a pályára, akkor felül akartak kerekedni mindennemű kritikán és elmondása szerint mindenki nagyon boldog volt, hogy győzelemmel és három ponttal tudtak távozni.


Smalling is tagja volt a José Mourinho által "kulcsfontosságú háromszögnek" nevezett triónak a 2-0-s manchesteri győzelemmel végződött bajnokin, amelybe még belső védőpartnere, Victor Lindelöf és a védelem előtt helyet foglaló Marouane Fellaini tartozott bele.

 

A Brighton és a Tottenham elleni csalódást keltő eredmények után Smalling elárulta, a csapatnak taktikailag keményen kellett dolgoznia a Turf Mooron rendezett összecsapásra, a játékosok pedig elégedettek voltak az események alakulásával, még akkor is, ha a Vörös Ördögök akár több gólt is szerezhettek volna.

 

"Rengeteg helyzetünk volt mindkét félidőben és szerintem senki nem vitatkozott volna azzal, ha öt vagy hat gólt szereztünk volna. Az a jó, hogy hasonlóan az előző mérkőzéshez, sikerült ezeket a helyzeteket kialakítanunk és remélhetőleg mostantól folytatni tudjuk azt is, hogy ezeket be is fejezzük" - kezdte Smalling a MUTV-nek.

 

"Mivel nem volt hétközi mérkőzésünk, így a játékunk sok elemét alaposan kitudtuk dolgozni, ami láthatóan kézzelfoghatóvá is vált és sikerült gólokat is szereznünk, úgyhogy nagyon örülünk ennek."

 

 

"Megérdemeltük, hogy kapott gól nélkül hozzuk le ezt a meccset, annak ellenére is, hogy emberhátrányban egy kicsit nehezebb volt a dolgunk. Az előző szezonban rengeteg kapott gól nélküli mérkőzést tudtunk felmutatni, idén azonban többször is korán gólokat kaptunk. Vissza kell térnünk ahhoz, amit az előző szezonokban produkáltunk védekezésben, amikor nagyon kevés korai gólt kaptunk."

 

"A Unitedről minden szurkoló nagyon könnyedén mondja el a véleményét egy beszélgetés alkalmával, és az nem igazán megszokott dolog, hogy sorozatban kétszer kapjunk ki." 

 

"Csak rajtunk, játékosokon múlt, hogy képesek vagyunk-e felülkerekedni ezeken és megfelelő eredményt elérni, most pedig nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt."

 

A 28 éves bekk köszönetet mondott a United szurkolóknak is, amiért hihetetlen hangulatot varázsoltak a lelátókra és végig támogatták a csapatot a Turf Mooron.

 

"A bemelegítéstől kezdve egy pillanatra se hagyták abba az éneklést" - tette hozzá.

 

"Elutaztak idáig, ahogyan máshova is követnek minket és mindig biztatnak minket, mi pedig ezért megakartuk nekik szerezni azt a győzelmet, amit megérdemelnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!