Boateng felhívta Mourinhót

Jerome Boateng elmondta, felhívta Jose Mourinhót, hogy személyesen magyarázza el neki, miért nem igazolt a Manchester Unitedhez.


Az elmúlt hónap során a Sky forrásai arról számoltak be, hogy a német védő azért nem igazolt az Old Traffordra, mert nem érezte, hogy a Manchester United komoly versenyző lehet a Bajnokok Ligája végső győzelmére.

 

Boateng - aki a legutóbbi hét szezont a Bayern Münchennél töltötte - most először beszélt nyilvánosan Mourinho érdeklődéséről.

 

"A PSG-től és a Manchester Unitedtől érdeklődtek irántam, amiket megfontoltam" - mondta a Bildnek a Manchester City korábbi védője.

 

"Nem azért, mert mindenképp távozni akartam a Bayerntől, nem menekültem, hanem új kihívás izgalmáról volt szó. Teljesen elégedett vagyok a Bayernnel - a világ egyik legnagyobb klubjával."

 

 

"Felhívtam Jose Mourinhót és elmondtam neki, nagyon megtisztelő az érdeklődése, köszönetet mondtam neki azért, mert oly keményen dolgozott azon, hogy a Unitedhez vigyen."

 

"Elmagyaráztam neki az okokat, amiért nem csatlakoztam a Vörös Ördögökhöz. Nehéz elhagyni a Bayernt. Ha megteszem, mindennek felül kell múlnia ezt a klubot. Azonban Niko Kovac azt érezteti velem, hogy nagyon fontos vagyok számára és a klub számára is."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Watford - Manchester United

Premier League 5. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!